مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ شاخه رزماری
۲ حبه سیر
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی، دو نیم شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱۲ عدد برگ ریز و تازه ریحان بازل، بعلاوه مقداری اضافه برای تزیین
۶۷۵ گرم پاستا فارفاله تازه یا ۳۵۰ گرم فارفاله خشک ( پاپیونی یا پروانه ای )
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.روغن، رزماری و سیر را به همراه گوجه فرنگی ها در حالیکه پوست آنها رو به بالا باشد، روی سینی فر قراردهید.
2.کمی روغن زیتون روی آنها ریخته و در فری که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه، زیر حرارت گریل بپزید تا زمانیکه پوست گوجه ها تقریباً نیمه سوخته شوند.
3.پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده، آنها را درشت خرد کرده و درون یک ماهیتابه بریزید.
4.حبه های سیر را از پوستشان بیرون بیاورید و با رب گوجه فرنگی درون یک کاسه کاملاً مخلوط کنید.
5.برگ های ریحان بازل تازه را با دست به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و درون سس گوجه بریزید و هم بزنید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.
6.پاستا فارفاله را در قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید، سپس آن را آبکش کنید.
7.به آرامی سس گوجه و بازل را حرارت دهید و گهگاه آنها را هم بزنید. مراقب باشید زیاد از حد حرارت نبینند.
8.پاستا را در بشقاب های مخصوص پذیرایی ریخته و روی آن سس گوجه و ریحان بریزید و بلافاصله غذا را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستا با گوجه فرنگی و ریحان

اگر این سس با سالاد پاستا به صورت سرد سرو شود، طعم بهتری خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.