توصیه سرآشپز پاستا با گوجه فرنگی و ریحان
اگر این سس با سالاد پاستا به صورت سرد سرو شود، طعم بهتری خواهد داشت.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ شاخه رزماری | |
۲ حبه سیر | |
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی، دو نیم شده | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۱۲ عدد برگ ریز و تازه ریحان بازل، بعلاوه مقداری اضافه برای تزیین | |
۶۷۵ گرم پاستا فارفاله تازه یا ۳۵۰ گرم فارفاله خشک ( پاپیونی یا پروانه ای ) | |
نمک و فلفل |
1. | روغن، رزماری و سیر را به همراه گوجه فرنگی ها در حالیکه پوست آنها رو به بالا باشد، روی سینی فر قراردهید. |
2. | کمی روغن زیتون روی آنها ریخته و در فری که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه، زیر حرارت گریل بپزید تا زمانیکه پوست گوجه ها تقریباً نیمه سوخته شوند. |
3. | پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده، آنها را درشت خرد کرده و درون یک ماهیتابه بریزید. |
4. | حبه های سیر را از پوستشان بیرون بیاورید و با رب گوجه فرنگی درون یک کاسه کاملاً مخلوط کنید. |
5. | برگ های ریحان بازل تازه را با دست به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و درون سس گوجه بریزید و هم بزنید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد. |
6. | پاستا فارفاله را در قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید، سپس آن را آبکش کنید. |
7. | به آرامی سس گوجه و بازل را حرارت دهید و گهگاه آنها را هم بزنید. مراقب باشید زیاد از حد حرارت نبینند. |
8. | پاستا را در بشقاب های مخصوص پذیرایی ریخته و روی آن سس گوجه و ریحان بریزید و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستا با گوجه فرنگی و ریحان
اگر این سس با سالاد پاستا به صورت سرد سرو شود، طعم بهتری خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید