مواد اولیه لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم کلم بروکلی
۴۰۰ گرم پاستا اُرکیته خشک (گوش فیلی )
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر بزرگ، کوبیده
۵۰ گرم کنسرو فیله ماهی کولی در روغن، آبکش و ریز خرد شده
۶۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده
۶۰ گرم پنیر پکورینو، رنده شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.۲قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، داخل یکی از آنها، کلم بروکلی ها را ریخته و تا وقتی که نرم شوند آنها را بپزید، سپس آبکش کنید.
2.پاستا را در قابلمه ای دیگر ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان بیایند.
3.در همین فاصله، روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس سیر را افزوده و به مدت ۳ دقیقه آن را سرخ کنید. اجازه ندهید رنگ سیرها قهوه ای شود. سپس ماهی کولی خرد شده را به آن اضافه کنید، به مدت ۳ دقیقه مواد را بپزید و با یک قاشق چوبی آنها راخوب هم بزنید تا له شده و پوره ای یکدست درست شود. سپس پنیر پارمزان و پکورینو را ریز رنده کنید.
4.پاستا را آبکش کنید و به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و خوب هم بزنید. کلم های بروکلی را نیز به این مواد اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید.
5.پنیر پارمزان رنده شده را همراه پنیر پکورینو به پاستا اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید، مرتب هم بزنید تا پنیر ها آب شوند و به تمام مواد آغشته شوند.
6.از آنجا که پنیر ها و ماهی آنشوا (کولی) نمک دارند، تنها از چاشنی فلفل برای طعم دادن استفاده کنید تا غذا شور نشود. پاستا را بین کاسه یا بشقاب های پذیرایی تقسیم کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستا با کلم بروُکلی و ماهی کولی

در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۳ دستور آشپزی علاوه بر سیر، از فلفل چیلی خشک شده نیز استفاده کنید. در این غذا، در صورت عدم دسترسی به پاستای گوش فیلی، پاستای صدفی جایگزین مناسبی خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.