پاستا با سس پستو

۲۲۵ گرم قارچ قهوه ای، خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات تازه | |
۱۷۵ گرم مارچوبه، پاک شده، به قطعات ۵ سانتی خرد شده | |
۳۰۰ گرم پاستا تالیاتله سبز و سفید | |
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو ( کنگر فرنگی )، آبکش و دو نیم شده | |
رشته های نان گریسینی ( نوعی نان انگشتی) برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه سس پستو : | |
۲ حبه بزرگ سیر، کوبیده شده | |
۱۵ گرم برگ ریحان تازه، شسته شده | |
۶ قاشق غذاخوری پنیر نرم کم چرب | |
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه رنده شده | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تزیین : | |
برگ ریحان بازل ریز شده | |
برش های نازک پنیر پارمزان |
1. | قارچ ها را به همراه عصاره سبزیجات داخل یک قابلمه بریزید. مخلوط را جوش آورده، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید. می توانید این مایع را نگه دارید و در تهیه سوپ ها از آن استفاده کنید. |
2. | یک قابلمه کوچک حاوی آب را به جوش آورده و مارچوبه ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
3. | یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستا تالیاتله را طبق دستور مندرج روی بسته آن بپزید. سپس آن را آبکش کرده، به قابلمه برگردانده و گرم نگه دارید. |
4. | در همین فاصله، سس پستو را درست کنید. همه مواد لازم برای سس را داخل خرد کن یا غذاساز ریخته و چند ثانیه مخلوط کنید تا نرم شوند یا می توانید ریحان ها را جداگانه کاملاً خرد کرده و سپس تمام مواد را فقط با هم مخلوط نمایید. |
5. | مغز آرتیشوها، قارچ ها و مارچوبه های پخته شده را به پاستا افزوده و روی حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید و هم بزنید. |
6. | مخلوط ماکارونی و سبزیجات را از روی حرارت برداشته و سس پستو را به آن اضافه کنید. سپس آن را کاملاً هم بزنید. |
7. | غذا را به یک کاسه گرم منتقل کرده، روی آن را با برگ ریحان خرد شده و برش های پنیر پارمزان تزیین نموده و به همراه نان گریسینی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید