پاستا با سس پستو

| ۲۲۵ گرم قارچ قهوه ای، خرد شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات تازه | |
| ۱۷۵ گرم مارچوبه، پاک شده، به قطعات ۵ سانتی خرد شده | |
| ۳۰۰ گرم پاستا تالیاتله سبز و سفید | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو ( کنگر فرنگی )، آبکش و دو نیم شده | |
| رشته های نان گریسینی ( نوعی نان انگشتی) برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه سس پستو : | |
| ۲ حبه بزرگ سیر، کوبیده شده | |
| ۱۵ گرم برگ ریحان تازه، شسته شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری پنیر نرم کم چرب | |
| ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه رنده شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| برگ ریحان بازل ریز شده | |
| برش های نازک پنیر پارمزان |
| 1. | قارچ ها را به همراه عصاره سبزیجات داخل یک قابلمه بریزید. مخلوط را جوش آورده، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید. می توانید این مایع را نگه دارید و در تهیه سوپ ها از آن استفاده کنید. |
| 2. | یک قابلمه کوچک حاوی آب را به جوش آورده و مارچوبه ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
| 3. | یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستا تالیاتله را طبق دستور مندرج روی بسته آن بپزید. سپس آن را آبکش کرده، به قابلمه برگردانده و گرم نگه دارید. |
| 4. | در همین فاصله، سس پستو را درست کنید. همه مواد لازم برای سس را داخل خرد کن یا غذاساز ریخته و چند ثانیه مخلوط کنید تا نرم شوند یا می توانید ریحان ها را جداگانه کاملاً خرد کرده و سپس تمام مواد را فقط با هم مخلوط نمایید. |
| 5. | مغز آرتیشوها، قارچ ها و مارچوبه های پخته شده را به پاستا افزوده و روی حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید و هم بزنید. |
| 6. | مخلوط ماکارونی و سبزیجات را از روی حرارت برداشته و سس پستو را به آن اضافه کنید. سپس آن را کاملاً هم بزنید. |
| 7. | غذا را به یک کاسه گرم منتقل کرده، روی آن را با برگ ریحان خرد شده و برش های پنیر پارمزان تزیین نموده و به همراه نان گریسینی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید