مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم قارچ قهوه ای، خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر عصاره سبزیجات تازه
۱۷۵ گرم مارچوبه، پاک شده، به قطعات ۵ سانتی خرد شده
۳۰۰ گرم پاستا تالیاتله سبز و سفید
۴۰۰ گرم کنسرو مغز آرتیشو ( کنگر فرنگی )، آبکش و دو نیم شده
رشته های نان گریسینی ( نوعی نان انگشتی) برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس پستو :
۲ حبه بزرگ سیر، کوبیده شده
۱۵ گرم برگ ریحان تازه، شسته شده
۶ قاشق غذاخوری پنیر نرم کم چرب
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه رنده شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
برگ ریحان بازل ریز شده
برش های نازک پنیر پارمزان

راهنمای پخت

1.قارچ ها را به همراه عصاره سبزیجات داخل یک قابلمه بریزید. مخلوط را جوش آورده، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید. می توانید این مایع را نگه دارید و در تهیه سوپ ها از آن استفاده کنید.
2.یک قابلمه کوچک حاوی آب را به جوش آورده و مارچوبه ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
3.یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستا تالیاتله را طبق دستور مندرج روی بسته آن بپزید. سپس آن را آبکش کرده، به قابلمه برگردانده و گرم نگه دارید.
4.در همین فاصله، سس پستو را درست کنید. همه مواد لازم برای سس را داخل خرد کن یا غذاساز ریخته و چند ثانیه مخلوط کنید تا نرم شوند یا می توانید ریحان ها را جداگانه کاملاً خرد کرده و سپس تمام مواد را فقط با هم مخلوط نمایید.
5.مغز آرتیشوها، قارچ ها و مارچوبه های پخته شده را به پاستا افزوده و روی حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید و هم بزنید.
6.مخلوط ماکارونی و سبزیجات را از روی حرارت برداشته و سس پستو را به آن اضافه کنید. سپس آن را کاملاً هم بزنید.
7.غذا را به یک کاسه گرم منتقل کرده، روی آن را با برگ ریحان خرد شده و برش های پنیر پارمزان تزیین نموده و به همراه نان گریسینی سرو نمایید.

پاستا با سس پستو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.