مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم پاستا تالیاتله (نواری) سبز تازه
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
برگ های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک حبه سیر، خرد شده
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
یک قاشق چایخوری اورگانو خشک
۲ عدد برگ بو
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری شکر
مواد لازم برای تهیه سس مرغ :
۴ قاشق غذاخوری کره
۴۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، رشته ای خرد شده
۹۰ گرم مغز بادام پوست کنده
۳۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را داخل یک قابلمه، روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و آنقدر سرخ کنید تا شفاف شده و سبک گردند. سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. پس از آن جعفری، اورگانو، برگ بو، پوره گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس، به مواد اضافه کرده و هم بزنید. این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تاحجم آن نصف شود. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید.
2.برای تهیه سس مرغ، کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم، آب کنید. سپس مرغ و بادام را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه، آنها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملاً پخته و سرخ شوند.
3.در همین فاصله، خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانیکه حجم آن تقریباً نصف شود. آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار کردن، به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
4.قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید، پاستای نواری تالیاتله و روغن زیتون رابه آن اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و به یک بشقاب گرم، منتقل کنید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته، سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان، غذا را تزیین کرده، بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.