پاستا با سس سبزیجات

۲۲۵ گرم پاستا جِمِلی خشک یا سایر اشکال فرمی پاستا | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد کلم بروکلی سبز، به گلچه های کوچک خرد شده | |
۲ عدد کدو سبز، حلقه شده | |
۲۲۵ گرم مارچوبه | |
۱۱۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۱۱۵ گرم نخود فرنگی منجمد | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۳ قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات | |
۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
جوزهندی تازه رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
نمک و فلفل |
1. | یک قابلمه بزرگ حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا و روغن زیتون را به آن افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید و آبکش کنید، آن را به قابلمه برگردانید و گرم نگه دارید. |
2. | کلم بروکلی، کدو سبز، ساقه های مارچوبه و غلاف خوراکی نخود فرنگی ها را با استفاده از سبد مخصوص بخارپز روی قابلمه آب نمک در حال جوش قراردهید تا به آرامی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد شسته، آبکش کنید و کنار بگذارید. |
3. | یک قابلمه کوچک آب نمک رقیق را به جوش بیاورید. نخودهای منجمد را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه بپزید. نخودها را آبکش کرده، در آب سرد ریخته و دوباره آبکش نمایید و به همراه سایر سبزیجات کنار بگذارید. |
4. | کره و عصاره سبزیجات را روی حرارت متوسط داخل ماهیتابه ای ریخته، تمام سبزیجات را به آن بیافزایید. کمی از ساقه های مارچوبه را نگه دارید. محتویات را به دقت با یک قاشق چوبی هم بزنید تا همه مواد کاملاً حرارت ببینند. مراقب باشید آنها را خرد نکنید. |
5. | خامه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت دهید، اما اجازه ندهید بجوشد. نمک و فلفل و جوزهندی را به میزان کافی به عنوان چاشنی اضافه کنید. |
6. | پاستا را به یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید و جعفری خرد شده را داخل آن بریزید و هم بزنید. سس سبزیجات را با قاشق روی پاستا ریخته و روی آن پنیر پارمزان بپاشید. ساقه های مارچوبه ای را که نگه داشته بودید، روی مواد بچینید و غذا را سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید