مواد لازم و ترکیبات

کره برای چرب کردن
۶ عدد سینه مرغ
۴۵۰ گرم ماکارونی پنه، تو خالی
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
۹۰ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده
مواد لازم برای پر کردن مرغ :
۱۱۵ گرم گوشت خرچنگ، خرد شده
۲ عدد پیاز شالوت، بسیار ریز خرد شده
۲ عدد انجیر، خرد شده
یک قاشق غذاخوری گرام ماسالا
۲ قاشق غذاخوری خرده نان
یک عدد تخم مرغ درشت، زده شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.۶ ورق فویل را چرب کنید، فویل ها به اندازه ای بزرگ باشند که بتوان آنها را به دور سینه مرغ پیچید، کمی هم کف ظرف مخصوص پخت را چرب کنید.
2.تمام موادی که برای پر کردن مرغ، آماده کرده اید را داخل یک کاسه ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
3.با چاقو کنار هر سینه را به شکل یک پاکت برش بزنید و داخل آن را با مخلوط گوشت خرچنگ پر کنید. هرمرغ را داخل یک فویل پیچیده، بسته ها را داخل ظرف مخصوص پخت چرب شده بچینید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
4.در همین فاصله، یک قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون در آن به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا بپزد ولی له نشده و زیر دندان بیاید. پاستا را آبکش کرده و داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی قرار دهید. باقیمانده روغن زیتون را به همراه پنیر پارمزان بر روی آنها پاشیده، کنار بگذارید و آنها را گرم نگه دارید.
5.فویل را با دقت از دور هر سینه ی مرغ باز کنید. آنها را باریک ورقه کرده و برشهای هر سینه مرغ را بر روی یک بشقاب پاستا قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستا با رولت مرغ و خرچنگ

تکه های مرغ معروف به سوپرم، معمولاً بال و سینه ی مرغ بدون پوست هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.