توصیه سرآشپز پاستا با رولت مرغ و خرچنگ
تکه های مرغ معروف به سوپرم، معمولاً بال و سینه ی مرغ بدون پوست هستند.

| کره برای چرب کردن | |
| ۶ عدد سینه مرغ | |
| ۴۵۰ گرم ماکارونی پنه، تو خالی | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص | |
| ۹۰ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده | |
| مواد لازم برای پر کردن مرغ : | |
| ۱۱۵ گرم گوشت خرچنگ، خرد شده | |
| ۲ عدد پیاز شالوت، بسیار ریز خرد شده | |
| ۲ عدد انجیر، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری گرام ماسالا | |
| ۲ قاشق غذاخوری خرده نان | |
| یک عدد تخم مرغ درشت، زده شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | ۶ ورق فویل را چرب کنید، فویل ها به اندازه ای بزرگ باشند که بتوان آنها را به دور سینه مرغ پیچید، کمی هم کف ظرف مخصوص پخت را چرب کنید. |
| 2. | تمام موادی که برای پر کردن مرغ، آماده کرده اید را داخل یک کاسه ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. |
| 3. | با چاقو کنار هر سینه را به شکل یک پاکت برش بزنید و داخل آن را با مخلوط گوشت خرچنگ پر کنید. هرمرغ را داخل یک فویل پیچیده، بسته ها را داخل ظرف مخصوص پخت چرب شده بچینید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. |
| 4. | در همین فاصله، یک قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون در آن به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا بپزد ولی له نشده و زیر دندان بیاید. پاستا را آبکش کرده و داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی قرار دهید. باقیمانده روغن زیتون را به همراه پنیر پارمزان بر روی آنها پاشیده، کنار بگذارید و آنها را گرم نگه دارید. |
| 5. | فویل را با دقت از دور هر سینه ی مرغ باز کنید. آنها را باریک ورقه کرده و برشهای هر سینه مرغ را بر روی یک بشقاب پاستا قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستا با رولت مرغ و خرچنگ
تکه های مرغ معروف به سوپرم، معمولاً بال و سینه ی مرغ بدون پوست هستند.
دیدگاهتان را بنویسید