مواد لازم و ترکیبات

۶۰ گرم دانه کاج
۳۵۰ گرم انواع پاستاهای فرمی خشک
۲ عدد کدو، ورقه شده
۱۲۵ گرم کلم بروُکلی، به گلچه های کوچک خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر نرم پر چرب
۱۵۰ میلی لیتر شیر
یک قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده
۹۰ گرم پنیر بلوچیز، خرد شده
نمک و فلفل
برگ های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین
سالاد کاهو برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.دانه های کاج را روی سینی فر ریخته و زیر حرارت گریل فر آنها را برشته کنید. دانه ها را گاهی هم بزنید تا به رنگ قهوه ای روشن در آیند. سپس آنها را کنار بگذارید.
2.پاستاهای فرمی را در قابلمه بزرگی از آب نمک به جوش آمده، به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان بیایند.
3.در همین فاصله، کدو و کلم بروکلی را به مدت ۵ دقیقه در مقداری آب نمک جوش بپزید تا کمی نرم شوند.
4.پنیر نرم را در ماهیتابه ای ریخته و به آرامی حرارت دهید و هم بزنید. شیر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مخلوط شوند. ریحان خردشده و قارچ ها را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. پنیر بلوچیز را به مخلوط اضافه کرده و خوب به هم بزنید. برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید.
5.پاستا وسبزیجات را آبکشی کرده و با هم مخلوط کنید. سس قارچ و پنیر را روی آنها ریخته و دانه های کاج را به مواد اضافه کنید. ظرف را تکان دهید تا همه مواد به خوبی به یکدیگر آغشته شوند. پاستا را با شاخه های ریز ریحان بازل تزیین کرده و با سالادی از انواع کاهوهای سبز سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.