پاستای پرووَنسال

| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز، خلال شده | |
| ۲ حبه سیر، خرد شده | |
| ۳ عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون دانه، خلالی برش خورده | |
| ۳ عدد کدو، ورقه شده | |
| ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم ماکارونی فوزیلی تازه (مارپیچی ) | |
| ۱۲۵ گرم پنیر گرویر، رنده شده | |
| نمک و فلفل | |
| برگ ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین |
| 1. | روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و مواد را هم بزنید و بپزید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای و کدو را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه آنها را سرخ کنید و گاهی هم بزنید. |
| 2. | گوجه ها، رب گوجه فرنگی و ریحان را به قابلمه افزوده و نمک و فلفل بزنید. سپس درب قابلمه را ببندید و به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را بپزید. |
| 3. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستا را به آن اضافه کنید. پاستاها را خوب هم بزنید و بگذارید آب دوباره به جوش آید. حرارت را کم کرده، بدون درپوش به مدت ۳ دقیقه دیگر آنها را بپزید تا نرم شوند. سپس آن را آبکش نموده و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و مواد را خوب با یکدیگر مخلوط نمایید. |
| 4. | محتویات قابلمه را داخل ظرف نسوز نیمه گودی ریخته و روی آن پنیر بپاشید. |
| 5. | ظرف را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۵ دقیقه قراردهید تا رنگ پنیر طلایی تیره شود، سپس ظرف را با شاخه های ریحان بازل تزیین کرده و غذا را بلافاصله سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید