توصیه سرآشپز پاستای نخودفرنگی
۱۴۰ گرم قارچ دکمه ای یا صدفی را به همراه ۴ قاشق غذاخوری کره، روی حرارت کم و به مدت۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید. آنها را درست قبل از افزودن به پاستا با نخود فرنگی و سس خامه طبق دستور مرحله شماره ۴ مخلوط کنید.

| ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| ۴۵۰ گرم نخود فرنگی تازه | |
| ۲۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
| ۴۵۰ گرم مخلوط اسپاگتی یا تالیاتله سبز و سفید | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۶۰ گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده، به اضافه برش هایی برای سرو | |
| مقداری جوز هندی تازه رنده شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | کره را در قابلمه ای بزرگ، آب کنید. نخود فرنگی ها را درون قابلمه بریزید و با حرارت کم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. |
| 2. | با استفاده از یک پارچ مندرج، ۱۵۰ میلی لیتر از خامه را داخل قابلمه ریخته واجازه دهید به جوش بیاید و به مدت ۱یا ۵/۱ دقیقه به آرامی قُل بزند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. |
| 3. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. اسپاگتی یا تالیاتله و روغن زیتون را درون قابلمه بریزید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه تا زمانیکه نرم شوند، آنها را بپزید. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید، پاستا را کاملاً آبکش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. |
| 4. | نخود فرنگی ها و سس خامه را به پاستا اضافه کنید. قابلمه حاوی مواد را دوباره روی حرارت بگذارید و باقیمانده خامه و پنیر پارمزان را به آن بیافزایید و برای طعم بهتر از نمک، فلفل و جوز رنده شده استفاده کنید. |
| 5. | با استفاده از ۲ چنگال، اسپاگتی یا تالیاتله را زیر و رو کنید تا همزمان همه مواد با هم گرم شوند و به خوبی با یکدیگر مخلوط گردند. |
| 6. | غذا را به دیس پذیرایی منتقل کنید و با قرار دادن برش هایی از پنیر پارمزان، آن را سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستای نخودفرنگی
۱۴۰ گرم قارچ دکمه ای یا صدفی را به همراه ۴ قاشق غذاخوری کره، روی حرارت کم و به مدت۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید. آنها را درست قبل از افزودن به پاستا با نخود فرنگی و سس خامه طبق دستور مرحله شماره ۴ مخلوط کنید.
دیدگاهتان را بنویسید