مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم پاستا فارفاله خشک (پاپیونی یا پروانه ای)
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی
۹۰ گرم سبزی راکت
پنیر پکورینو برای تزیین
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا فارفاله و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون قابلمه بریزید و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. سپس پاستا را کاملاً آبکش کرده و به قابلمه برگردانید.
2.گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده و راکت را تمیز و پاک کنید.
3.باقیمانده روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بپزید. پاستا فارفاله و راکت را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مواد را حرارت داده و به آنها نمک و فلفل بیافزایید.
4.در همین فاصله، به کمک یک پوست کن، برش های نازکی از پنیر پکورینو را درست کنید.
5.فارفاله و سبزیجات را به دیس مخصوص پذیرایی گرمی، منتقل کنید و آن را با برش های پنیر تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه پاستای میهن پرست!

پنیر پکورینو پنیر سفتی است که از شیر گوسفند تهیه شده و شبیه پنیر پارمزان است. این نوع پنیر اغلب به صورت رنده شده بر روی انواع غذا مصرف می شود. این پنیر طعمی تند و تیز دارد و تنها در مقادیر کم مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.