توصیه سرآشپز پاستای دانه کاج و اسفناج
برای اینکه غذای شما طعم بیشتری پیدا کند مقداری جوز هندی بر روی آن رنده کنید، با این چاشنی غذای شما طعمی خاص شبیه به اسفناج پیدا خواهد کرد.
۲۲۵ گرم ماکارونی خشک | |
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک عدد پیاز، چهار قاچ و ورقه شده | |
۳ عدد قارچ چتری بزرگ، ورقه شده | |
۲۲۵ گرم اسفناج | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج | |
۷۵ میلی لیتر آب انگور سفید | |
نمک و فلفل | |
برش های نازک پنیر پارمزان برای تزیین |
1. | پاستا را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به جوش آورده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شده ولی زیر دندان بیایند. سپس آن را آبکش کنید. |
2. | در همین فاصله، روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و سیر و پیاز را به مدت ۱ دقیقه درون آن سرخ کنید. |
3. | قارچ های ورقه شده را به ماهیتابه افزوده و مواد را روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید و گاهی آنها را هم بزنید. |
4. | حرارت را کم کرده، اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه دیگر مواد را با هم بپزید تا اسفناج ها نرم شوند. |
5. | دانه های کاج و ۷۵ میلی لیتر آب انگور را به مواد ماهیتابه بیافزایید و هم بزنید. نمک و فلفل بزنید و به مدت ۱دقیقه مواد را بپزید. |
6. | پاستا را به کاسه مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده، روی آن سس بریزید و ظرف را تکان دهید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند. روی کاسه را با برش های باریک پنیر پارمزان تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستای دانه کاج و اسفناج
برای اینکه غذای شما طعم بیشتری پیدا کند مقداری جوز هندی بر روی آن رنده کنید، با این چاشنی غذای شما طعمی خاص شبیه به اسفناج پیدا خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید