مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری نمک
۲۵۰ گرم پاستا ی ریز اُرزو خشک
۲۰۰ گرم برگ های ریز و تازه اسفناج
۱۵۰ گرم برگ سبزی راکت (گیاهی شبیه ترتیزک)
۲۵ گرم برگ های ریز و تازه جعفری
۲۵ گرم برگ های ریز و تازه گشنیز
۴ عدد پیازچه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم سیر
فلفل
مواد لازم برای سرو :
برگ کاهوی قرمز
۶۰ گرم پنیر فتا ( سفید )، آبکش شده و خرد شده
برش های لیمو ترش

راهنمای پخت

1.۲قابلمه حاوی آب را جوش بیاورید. تعداد ۱۲ تکه یخ را درون کاسه آب سردی قرار دهید. نمک و پاستای اُرزو را به یکی از قابلمه ها افزوده، بگذارید دوباره به جوش بیایند و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا مطابق دستورالعمل روی پاکت، آنها را بپزید تا کاملاً نرم شوند ولی زیر دندان بیایند.
2.در همین فاصله، ساقه های سفت اسفناج را جداکرده و دور بریزید، برگ های آن را کاملاً بشویید تا شن و ماسه، روی آنها باقی نماند. راکت، جعفری، گشنیز و قسمت های سبز پیازچه را خرد کنید.
3.هنگامی که اسفناج، سبزی و پیازچه های خردشده، سرد شدند، آنها را فشار دهید تا تمام آب اضافی آنها گرفته شود. مواد را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید. سپس روغن زیتون ساده و طعمدار را افزوده و هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
4.ماکارونی اُرزو را آبکش نموده و به مخلوط اسفناج و سبزی ها اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و مواد راخوب با هم مخلوط کنید.
5.برگ های کاهو رادر ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و پاستا را روی آنها بریزید. در صورت تمایل، روی آن پنیر سفید پاشیده و با برش های لیموترش تزیین کنید. این غذا را می توانید به صورت داغ سرو نموده یا بگذارید در دمای اتاق خنک شده، سپس سرو نمایید.

پاستای اُرزو همراه سبزی و اسفناج

فروشگاه اینترنتی باگسی من 

جهت تهیه مواد اولیه پخت انواع سوپ ها از بسته های آماده باگسی من استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.