پاستای اُرزو همراه سبزی و اسفناج
فروشگاه اینترنتی باگسی من
جهت تهیه مواد اولیه پخت انواع سوپ ها از بسته های آماده باگسی من استفاده نمایید.
یک قاشق چایخوری نمک | |
۲۵۰ گرم پاستا ی ریز اُرزو خشک | |
۲۰۰ گرم برگ های ریز و تازه اسفناج | |
۱۵۰ گرم برگ سبزی راکت (گیاهی شبیه ترتیزک) | |
۲۵ گرم برگ های ریز و تازه جعفری | |
۲۵ گرم برگ های ریز و تازه گشنیز | |
۴ عدد پیازچه | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم سیر | |
فلفل | |
مواد لازم برای سرو : | |
برگ کاهوی قرمز | |
۶۰ گرم پنیر فتا ( سفید )، آبکش شده و خرد شده | |
برش های لیمو ترش |
1. | ۲قابلمه حاوی آب را جوش بیاورید. تعداد ۱۲ تکه یخ را درون کاسه آب سردی قرار دهید. نمک و پاستای اُرزو را به یکی از قابلمه ها افزوده، بگذارید دوباره به جوش بیایند و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا مطابق دستورالعمل روی پاکت، آنها را بپزید تا کاملاً نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. |
2. | در همین فاصله، ساقه های سفت اسفناج را جداکرده و دور بریزید، برگ های آن را کاملاً بشویید تا شن و ماسه، روی آنها باقی نماند. راکت، جعفری، گشنیز و قسمت های سبز پیازچه را خرد کنید. |
3. | هنگامی که اسفناج، سبزی و پیازچه های خردشده، سرد شدند، آنها را فشار دهید تا تمام آب اضافی آنها گرفته شود. مواد را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید. سپس روغن زیتون ساده و طعمدار را افزوده و هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. |
4. | ماکارونی اُرزو را آبکش نموده و به مخلوط اسفناج و سبزی ها اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و مواد راخوب با هم مخلوط کنید. |
5. | برگ های کاهو رادر ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و پاستا را روی آنها بریزید. در صورت تمایل، روی آن پنیر سفید پاشیده و با برش های لیموترش تزیین کنید. این غذا را می توانید به صورت داغ سرو نموده یا بگذارید در دمای اتاق خنک شده، سپس سرو نمایید. |
پاستای اُرزو همراه سبزی و اسفناج
جهت تهیه مواد اولیه پخت انواع سوپ ها از بسته های آماده باگسی من استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید