توصیه سرآشپز پاستابا ماهی تن و لیمو ترش
درصورتیکه گیاه خوار هستید، تن ماهی و اسانس ماهی کولی را حذف کرده و ۱۵۰ گرم زیتون بدون هسته، جایگزین آن نمایید. جهت تندی بیشتر هم به جای اسانس ماهی کولی می توانید از مقداری فلفل چیلی خشک استفاده کنید.

| ۴ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| یک قاشق غذاخوری پوست لیمو ترش رنده شده | |
| نصف قاشق چایخوری اسانس ماهی آنشوا (کولی) | |
| ۴۰۰ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچی ) | |
| ۲۰۰ گرم کنسرو ماهی تن در روغن زیتون، آبکش و خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده | |
| پوست لیمو ترش، باریک خلالی شده |
| 1. | قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. کره را در ماهیتابه ای بزرگ آب کنید. خامه و آب لیموترش را به ماهیتابه افزوده و با مواد مخلوط کنید، آنها را مرتب هم بزنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بجوشند تا مخلوط تقریباً غلیظ شود. |
| 2. | پوست لیمو و اسانس ماهی را به مواد بیافزایید. در همین فاصله، پاستا را حدود ۱۰ تا ۱۲دقیقه یا طبق زمان مندرج روی بسته ی آن، بپزید تا نرم شده ولی له نشود و زیر دندان سفت باشند. سپس آبکش نمایید. |
| 3. | سس را به پاستا اضافه کرده و مخلوط را درون قابلمه خوب تکان دهید تا به یکدیگر آغشته شوند. ماهی تن را افزوده و به آرامی با پاستا مخلوط کنید. مراقب باشید پاستا و ماهی خرد نشوند. |
| 4. | نمک و فلفل کافی به غذا بزنید. آن را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با جعفری و پوست لیمو تزیین کنید. مقداری دانه فلفل را با فلفل ساب روی آن بسابید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستابا ماهی تن و لیمو ترش
درصورتیکه گیاه خوار هستید، تن ماهی و اسانس ماهی کولی را حذف کرده و ۱۵۰ گرم زیتون بدون هسته، جایگزین آن نمایید. جهت تندی بیشتر هم به جای اسانس ماهی کولی می توانید از مقداری فلفل چیلی خشک استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید