توصیه سرآشپز پاستابا ماهی تن و لیمو ترش
درصورتیکه گیاه خوار هستید، تن ماهی و اسانس ماهی کولی را حذف کرده و ۱۵۰ گرم زیتون بدون هسته، جایگزین آن نمایید. جهت تندی بیشتر هم به جای اسانس ماهی کولی می توانید از مقداری فلفل چیلی خشک استفاده کنید.
۴ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده | |
۳۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
یک قاشق غذاخوری پوست لیمو ترش رنده شده | |
نصف قاشق چایخوری اسانس ماهی آنشوا (کولی) | |
۴۰۰ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچی ) | |
۲۰۰ گرم کنسرو ماهی تن در روغن زیتون، آبکش و خرد شده | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده | |
پوست لیمو ترش، باریک خلالی شده |
1. | قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. کره را در ماهیتابه ای بزرگ آب کنید. خامه و آب لیموترش را به ماهیتابه افزوده و با مواد مخلوط کنید، آنها را مرتب هم بزنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بجوشند تا مخلوط تقریباً غلیظ شود. |
2. | پوست لیمو و اسانس ماهی را به مواد بیافزایید. در همین فاصله، پاستا را حدود ۱۰ تا ۱۲دقیقه یا طبق زمان مندرج روی بسته ی آن، بپزید تا نرم شده ولی له نشود و زیر دندان سفت باشند. سپس آبکش نمایید. |
3. | سس را به پاستا اضافه کرده و مخلوط را درون قابلمه خوب تکان دهید تا به یکدیگر آغشته شوند. ماهی تن را افزوده و به آرامی با پاستا مخلوط کنید. مراقب باشید پاستا و ماهی خرد نشوند. |
4. | نمک و فلفل کافی به غذا بزنید. آن را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با جعفری و پوست لیمو تزیین کنید. مقداری دانه فلفل را با فلفل ساب روی آن بسابید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستابا ماهی تن و لیمو ترش
درصورتیکه گیاه خوار هستید، تن ماهی و اسانس ماهی کولی را حذف کرده و ۱۵۰ گرم زیتون بدون هسته، جایگزین آن نمایید. جهت تندی بیشتر هم به جای اسانس ماهی کولی می توانید از مقداری فلفل چیلی خشک استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید