مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
یک قاشق غذاخوری پوست لیمو ترش رنده شده
نصف قاشق چایخوری اسانس ماهی آنشوا (کولی)
۴۰۰ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچی )
۲۰۰ گرم کنسرو ماهی تن در روغن زیتون، آبکش و خرد شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
پوست لیمو ترش، باریک خلالی شده

راهنمای پخت

1.قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. کره را در ماهیتابه ای بزرگ آب کنید. خامه و آب لیموترش را به ماهیتابه افزوده و با مواد مخلوط کنید، آنها را مرتب هم بزنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بجوشند تا مخلوط تقریباً غلیظ شود.
2.پوست لیمو و اسانس ماهی را به مواد بیافزایید. در همین فاصله، پاستا را حدود ۱۰ تا ۱۲دقیقه یا طبق زمان مندرج روی بسته ی آن، بپزید تا نرم شده ولی له نشود و زیر دندان سفت باشند. سپس آبکش نمایید.
3.سس را به پاستا اضافه کرده و مخلوط را درون قابلمه خوب تکان دهید تا به یکدیگر آغشته شوند. ماهی تن را افزوده و به آرامی با پاستا مخلوط کنید. مراقب باشید پاستا و ماهی خرد نشوند.
4.نمک و فلفل کافی به غذا بزنید. آن را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با جعفری و پوست لیمو تزیین کنید. مقداری دانه فلفل را با فلفل ساب روی آن بسابید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستابا ماهی تن و لیمو ترش

درصورتیکه گیاه خوار هستید، تن ماهی و اسانس ماهی کولی را حذف کرده و ۱۵۰ گرم زیتون بدون هسته، جایگزین آن نمایید. جهت تندی بیشتر هم به جای اسانس ماهی کولی می توانید از مقداری فلفل چیلی خشک استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.