توصیه سرآشپز پاته ژامبون و مرغ با جعفری
این پاته را به راحتی می توان با هر نوع گوشت کم چرب دیگری مانند بوقلمون و گوشت گاو نیز تهیه کرد. همچنین می توان میگوی پوست کنده یا گوشت سفید خرچنگ و یا ماهی تن کنسروی آبکش شده را جایگزین گوشت نمود.
۲۲۵ گرم گوشت کم چرب مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۱۰۰ گرم ژامبون کم چرب و خالص | |
یک دسته کوچک جعفری تازه | |
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
یک حبه سیر، پوست کنده | |
۱۲۵ میلی لیتر پنیر تازه نرم، کم چرب | |
نمک و فلفل | |
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش برای تزیین | |
مواد لازم برای سرو : | |
برش های لیمو ترش | |
نان ترد | |
برگ های سبز سالادی |
1. | مرغ و ژامبون را خرد کرده و داخل غذا ساز قرار دهید. |
2. | جعفری، آب و پوست لیمو و سیر را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب خرد کنید تا کاملاً ریز شوند یا می توانید مرغ، ژامبون، جعفری و سیر را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه بریزید. سپس آنها را به آرامی با آب و پوست لیمو مخلوط نمایید. |
3. | مخلوط را داخل یک کاسه ریخته و پنیر کم چرب را به آن بیافزایید. طبق ذائقه تان به آن نمک و فلفل بزنید، درب ظرف را بسته و آن را برای خنک شدن به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. |
4. | پاته را به شکل کپه ای داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار داده و روی آن را با پوست لیمو تزیین کنید. پاته را به همراه برش های لیمو، نان ترد و برگ های سالادی سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاته ژامبون و مرغ با جعفری
این پاته را به راحتی می توان با هر نوع گوشت کم چرب دیگری مانند بوقلمون و گوشت گاو نیز تهیه کرد. همچنین می توان میگوی پوست کنده یا گوشت سفید خرچنگ و یا ماهی تن کنسروی آبکش شده را جایگزین گوشت نمود.
دیدگاهتان را بنویسید