مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم گوشت کم چرب مرغ، بدون پوست و استخوان
۱۰۰ گرم ژامبون کم چرب و خالص
یک دسته کوچک جعفری تازه
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
یک حبه سیر، پوست کنده
۱۲۵ میلی لیتر پنیر تازه نرم، کم چرب
نمک و فلفل
یک قاشق چایخوری پوست لیمو ترش برای تزیین
مواد لازم برای سرو :
برش های لیمو ترش
نان ترد
برگ های سبز سالادی

طرز تهیه

1.مرغ و ژامبون را خرد کرده و داخل غذا ساز قرار دهید.
2.جعفری، آب و پوست لیمو و سیر را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب خرد کنید تا کاملاً ریز شوند یا می توانید مرغ، ژامبون، جعفری و سیر را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه بریزید. سپس آنها را به آرامی با آب و پوست لیمو مخلوط نمایید.
3.مخلوط را داخل یک کاسه ریخته و پنیر کم چرب را به آن بیافزایید. طبق ذائقه تان به آن نمک و فلفل بزنید، درب ظرف را بسته و آن را برای خنک شدن به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
4.پاته را به شکل کپه ای داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار داده و روی آن را با پوست لیمو تزیین کنید. پاته را به همراه برش های لیمو، نان ترد و برگ های سالادی سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاته ژامبون و مرغ با جعفری

این پاته را به راحتی می توان با هر نوع گوشت کم چرب دیگری مانند بوقلمون و گوشت گاو نیز تهیه کرد. همچنین می توان میگوی پوست کنده یا گوشت سفید خرچنگ و یا ماهی تن کنسروی آبکش شده را جایگزین گوشت نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.