مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری آرد ساده (معمولی)
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۸ عدد ران مرغ
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
یک عدد فلفل چیلی سبز یا قرمز، دانه گرفته و خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ
۳۵۰ گرم گوجه فرنگی، خرد شده
۴۰۰ گرم لوبیا قرمز کنسروی، شسته و آبکش شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.آرد، پودر فلفل چیلی و ادویه را در یک ظرف کم عمق بریزید. مرغ را شسته، سپس درون مخلوط آرد بغلطانید تا همه قسمت های آن آغشته شوند.
2.روغن را در یک ماهیتابه حرارت داده، مرغ را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید و پشت و رو کنید تا طلایی رنگ شود.
3.مرغ را از ماهیتابه خارج نموده و روغن اضافی آن را با دستمال مخصوص آشپزخانه بگیرید.
4.سیر، پیاز و فلفل را به ماهیتابه افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا زمانیکه نرم شوند.
5.عصاره مرغ، گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و رب گوجه فرنگی را بیافزایید و خوب هم بزنید. مخلوط را به جوش آورده، سپس مرغ را به آن اضافه نمایید. حرارت را کم کرده، درب ماهیتابه را ببندید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه مرغ نرم شود، آهسته بجوشد. چاشنی غذا را اندازه کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاته مرغ و لوبیای تند

به منظور افزایش طعم فوق العاده غذا می توانید پوره گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده را جایگزین رب گوجه فرنگی نمایید.

یکی از راه های کم مصرف و اقتصادی تهیه ماهانه مواد غذایی برای منزل است. سایت باگسی من این امکان را برای شما فراهم کرده است. شما می توانید با تهیه بسته های مواد غذایی در وزن های مختلف خرید ماهانه و سالانه خود را به راحتی انجام دهید.

محصولات غذایی در بسته بندی های متنوع در فروشگاه باگسی من

آشپزی حرفه ای ایرانی ملل و دسر در باگسی من 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.