توصیه سر آشپز پاته ماهی دودی و سیب زمینی
اگر انگور ترش فرنگی gooseberrie در دسترس نداشتید یا فصل آن گذشته بود، برای راحتی و استفاده از زمان کمتر، از کنسرو انگور یا کمپوت انگور، استفاده کنید.

| ۶۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
| ۳۰۰ گرم ماهی ماکرل دودی، پوست کنده و خرد شده | |
| ۷۵ گرم انگور ترش فرنگی gooseberrie، پخته | |
| ۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
| ۲ قاشق غذاخوری خامه کم چرب و ترش | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کیپر | |
| نمک و فلفل | |
| یک عدد خیارشور، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری شوید تازه، خرد شده | |
| برش های لیمو ترش برای تزیین | |
| نان برشته یا تست گرم برای سرو |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید. |
| 2. | سیب زمینی های پخته را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید. |
| 3. | ماهی خرد شده را به آن اضافه کرده و دستگاه را ۳۰ ثانیه روشن کنید تا مواد نسبتاً صاف شوند یا می توانید مواد را در یک کاسه ریخته و با پشت چنگال له کنید. |
| 4. | انگور پخته، آب لیمو و خامه ترش را به مخلوط ماهی و سیب زمینی ها بیافزایید و برای ۱۰ ثانیه دیگر آنها را با دستگاه مخلوط کنید یا باز هم با چنگال خوب له کنید. |
| 5. | به ترتیب دانه کیپر، خیارشور و شوید تازه ی خرد شده را با مواد مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. |
| 6. | پاته ماهی را داخل دیس مخصوص پذیرایی بکشید و آن را با برش های لیمو تزیین کنید. غذا را با چند تکه نان تست یا نان برشته گرم سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز پاته ماهی دودی و سیب زمینی
اگر انگور ترش فرنگی gooseberrie در دسترس نداشتید یا فصل آن گذشته بود، برای راحتی و استفاده از زمان کمتر، از کنسرو انگور یا کمپوت انگور، استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید