مواد لازم و ترکیبات

۶۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۳۰۰ گرم ماهی ماکرل دودی، پوست کنده و خرد شده
۷۵ گرم انگور ترش فرنگی gooseberrie، پخته
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری خامه کم چرب و ترش
یک قاشق غذاخوری دانه کیپر
نمک و فلفل
یک عدد خیارشور، خرد شده
یک قاشق غذاخوری شوید تازه، خرد شده
برش های لیمو ترش برای تزیین
نان برشته یا تست گرم برای سرو

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
2.سیب زمینی های پخته را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
3.ماهی خرد شده را به آن اضافه کرده و دستگاه را ۳۰ ثانیه روشن کنید تا مواد نسبتاً صاف شوند یا می توانید مواد را در یک کاسه ریخته و با پشت چنگال له کنید.
4.انگور پخته، آب لیمو و خامه ترش را به مخلوط ماهی و سیب زمینی ها بیافزایید و برای ۱۰ ثانیه دیگر آنها را با دستگاه مخلوط کنید یا باز هم با چنگال خوب له کنید.
5.به ترتیب دانه کیپر، خیارشور و شوید تازه ی خرد شده را با مواد مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.
6.پاته ماهی را داخل دیس مخصوص پذیرایی بکشید و آن را با برش های لیمو تزیین کنید. غذا را با چند تکه نان تست یا نان برشته گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز پاته ماهی دودی و سیب زمینی

اگر انگور ترش فرنگی gooseberrie در دسترس نداشتید یا فصل آن گذشته بود، برای راحتی و استفاده از زمان کمتر، از کنسرو انگور یا کمپوت انگور، استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.