مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۲۲۵ گرم کنسرو مخلوط لوبیاها مانند لوبیا سفید، لوبیاقرمز و غیره، آبکش شده
یک حبه سیر، له شده
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ماست ساده کم چرب
نمک و فلفل
گشنیز تازه ی خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. آنها را خوب آبکش کنید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.
2.سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها، سیر، آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه کنید.
3.نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملاً صاف و یکدستی آماده شود، همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط کرده، سپس آنها را بکوبید و پوره نمایید.
4.مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه کنید. پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.
5.پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین کنید. آنها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.

توصیه سر آشپز پاته لوبیا و سیب زمینی

اگر غذاساز ندارید یا ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند، بهتر است آنها را با پشت چنگال له کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.