توصیه سر آشپز پاته لوبیا و سیب زمینی
اگر غذاساز ندارید یا ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند، بهتر است آنها را با پشت چنگال له کنید.

| ۱۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم کنسرو مخلوط لوبیاها مانند لوبیا سفید، لوبیاقرمز و غیره، آبکش شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
| یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ماست ساده کم چرب | |
| نمک و فلفل | |
| گشنیز تازه ی خرد شده برای تزیین |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. آنها را خوب آبکش کنید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید. |
| 2. | سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها، سیر، آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه کنید. |
| 3. | نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملاً صاف و یکدستی آماده شود، همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط کرده، سپس آنها را بکوبید و پوره نمایید. |
| 4. | مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه کنید. پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید. |
| 5. | پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین کنید. آنها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند. |
توصیه سر آشپز پاته لوبیا و سیب زمینی
اگر غذاساز ندارید یا ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند، بهتر است آنها را با پشت چنگال له کنید.
دیدگاهتان را بنویسید