مواد لازم و ترکیبات

۱۲ عدد لایه های نازک خمیر وانتان
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
۶ قاشق چایخوری آب سرد
روغن مخصوص سرخ کردن غوطه ور
۲ قاشق غذاخوری عسل بدون موم
مجموعه ای از میوه های تازه از جمله برش های کیوی، لیمو، پرتقال، انبه و سیب برای سرو
مواد لازم برای تهیه مایه میانی وانتان:
۱۷۵ گرم خرمای خشک بدون هسته، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
½ قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه

1.برای تهیه مایه میانی خمیر وانتان، شکر، دارچین، و خرمای ریز خردشده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
2.لایه های خمیر وانتان را روی تخته پهن کنید و با قاشق کمی از مایه میانی را در وسط هر ورق خمیر بگذارید.
3.آرد ذرت را در آب حل کنید و با قلم موی آشپزخانه به لبه های خمیر وانتان بمالید.
4.دو سر لبه های خمیر را روی مایه میانی بالا آورده و به هم نزدیک کنید، سپس دو گوشه خمیر را تا کرده و به هم بفشارید و روی آن مخلوط آرد ذرت بمالید.
5.روغن فراوان را در ماهیتابه وُک حرارت دهید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد و اگر یک قطعه کوچک نان را داخل آن بیاندازید، در مدت ۳۰ ثانیه برشته شود.وانتان ها را کم کم در چند مرحله،داخل روغن داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. با کفگیر سوراخ دار وانتان ها را خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
6.عسل را در کاسه ای بریزید و کاسه را درون آب گرم قرار دهید تا عسل کمی نرم و شل شود. عسل را روی وانتان های میوه شیرین ریخته و با برش های میوه تازه سرو نمایید.

توصیه سر آشپز وانتان شیرین میوه

خمیر مخصوص پیچیدن وانتان را می توانید از سوپرمارکت های چینی تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.