توصیه سر آشپز وانتان شیرین میوه
خمیر مخصوص پیچیدن وانتان را می توانید از سوپرمارکت های چینی تهیه کنید.
۱۲ عدد لایه های نازک خمیر وانتان | |
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۶ قاشق چایخوری آب سرد | |
روغن مخصوص سرخ کردن غوطه ور | |
۲ قاشق غذاخوری عسل بدون موم | |
مجموعه ای از میوه های تازه از جمله برش های کیوی، لیمو، پرتقال، انبه و سیب برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه مایه میانی وانتان: | |
۱۷۵ گرم خرمای خشک بدون هسته، ریز خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای | |
½ قاشق چایخوری پودر دارچین |
1. | برای تهیه مایه میانی خمیر وانتان، شکر، دارچین، و خرمای ریز خردشده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. |
2. | لایه های خمیر وانتان را روی تخته پهن کنید و با قاشق کمی از مایه میانی را در وسط هر ورق خمیر بگذارید. |
3. | آرد ذرت را در آب حل کنید و با قلم موی آشپزخانه به لبه های خمیر وانتان بمالید. |
4. | دو سر لبه های خمیر را روی مایه میانی بالا آورده و به هم نزدیک کنید، سپس دو گوشه خمیر را تا کرده و به هم بفشارید و روی آن مخلوط آرد ذرت بمالید. |
5. | روغن فراوان را در ماهیتابه وُک حرارت دهید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد و اگر یک قطعه کوچک نان را داخل آن بیاندازید، در مدت ۳۰ ثانیه برشته شود.وانتان ها را کم کم در چند مرحله،داخل روغن داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. با کفگیر سوراخ دار وانتان ها را خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. |
6. | عسل را در کاسه ای بریزید و کاسه را درون آب گرم قرار دهید تا عسل کمی نرم و شل شود. عسل را روی وانتان های میوه شیرین ریخته و با برش های میوه تازه سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز وانتان شیرین میوه
خمیر مخصوص پیچیدن وانتان را می توانید از سوپرمارکت های چینی تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید