
یک عدد ساقه گیاه لیمو، کوچک | |
یک عدد فلفل قرمز کوچک بدون دانه | |
دو حبه سیر پوست کنده | |
دو عدد پیازچه | |
۲۰۰ گرم قارچ | |
۴۰۰ گرم گوشت گوسفند قیمه شده | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایی(thai) | |
سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه | |
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن به مقدار کم | |
دو قاشق غذاخوری مایونز | |
یک قاشق غذاخوری آبلیمو | |
نمک و فلفل | |
برای سرو :چهار عدد نان همبرگری کنجدی | |
برگ کاهوی چینی ریز ریز |
1. | ساقه لیمو ، فلفل ، سیر و پیازچه را در یک غذا ساز قرار داده و این مواد را به شکل خمیر صاف در آورید. سپس قارچ را اضافه کرده و ادامه دهید تا کاملاً خرد شود. |
2. | در یک کاسه ، خمیر قارچ را با گوشت قیمه شده ، سس ماهی و گشنیز ترکیب کرده، با نمک و فلفل طعم داده و آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید . سپس با دستهای کمی آردی شده ، به شکل برگر تخت آن را شکل دهید. |
3. | برگر ها را روی ذغال نیمه گرم یا در تابه سرخ کردن روی حرارت متوسط به مدت ۸-۶ دقیقه بپزید. |
4. | در همین حال ، مایونز را با آبلیمو ترکیب کنید. نان همبرگر ها را برش داده و مایونز با مزۀ لیمو را در درون آن پخش کنید . مقدار کمی برگ کاهوی چینی ریز ریز به آن اضافه و برگر را روی آن ها بگذارید. سپس بصورت ساندویچ آن را فشار داده و فوراً تا گرم است سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید