
| یک عدد ساقه گیاه لیمو، کوچک | |
| یک عدد فلفل قرمز کوچک بدون دانه | |
| دو حبه سیر پوست کنده | |
| دو عدد پیازچه | |
| ۲۰۰ گرم قارچ | |
| ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند قیمه شده | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایی(thai) | |
| سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه | |
| روغن آفتابگردان برای سرخ کردن به مقدار کم | |
| دو قاشق غذاخوری مایونز | |
| یک قاشق غذاخوری آبلیمو | |
| نمک و فلفل | |
| برای سرو :چهار عدد نان همبرگری کنجدی | |
| برگ کاهوی چینی ریز ریز |
| 1. | ساقه لیمو ، فلفل ، سیر و پیازچه را در یک غذا ساز قرار داده و این مواد را به شکل خمیر صاف در آورید. سپس قارچ را اضافه کرده و ادامه دهید تا کاملاً خرد شود. |
| 2. | در یک کاسه ، خمیر قارچ را با گوشت قیمه شده ، سس ماهی و گشنیز ترکیب کرده، با نمک و فلفل طعم داده و آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید . سپس با دستهای کمی آردی شده ، به شکل برگر تخت آن را شکل دهید. |
| 3. | برگر ها را روی ذغال نیمه گرم یا در تابه سرخ کردن روی حرارت متوسط به مدت ۸-۶ دقیقه بپزید. |
| 4. | در همین حال ، مایونز را با آبلیمو ترکیب کنید. نان همبرگر ها را برش داده و مایونز با مزۀ لیمو را در درون آن پخش کنید . مقدار کمی برگ کاهوی چینی ریز ریز به آن اضافه و برگر را روی آن ها بگذارید. سپس بصورت ساندویچ آن را فشار داده و فوراً تا گرم است سرو کنید. |

دیدگاهتان را بنویسید