مواد لازم و ترکیبات

یک عدد ساقه گیاه لیمو، کوچک
یک عدد فلفل قرمز کوچک بدون دانه
دو حبه سیر پوست کنده
دو عدد پیازچه
۲۰۰ گرم قارچ
۴۰۰ گرم گوشت گوسفند قیمه شده
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایی(thai)
سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن به مقدار کم
دو قاشق غذاخوری مایونز
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل
برای سرو :چهار عدد نان همبرگری کنجدی
برگ کاهوی چینی ریز ریز

طرز تهیه

1.ساقه لیمو ، فلفل ، سیر و پیازچه را در یک غذا ساز قرار داده و این مواد را به شکل خمیر صاف در آورید. سپس قارچ را اضافه کرده و ادامه دهید تا کاملاً خرد شود.
2.در یک کاسه ، خمیر قارچ را با گوشت قیمه شده ، سس ماهی و گشنیز ترکیب کرده، با نمک و فلفل طعم داده و آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید . سپس با دستهای کمی آردی شده ، به شکل برگر تخت آن را شکل دهید.
3.برگر ها را روی ذغال نیمه گرم یا در تابه سرخ کردن روی حرارت متوسط به مدت ۸-۶ دقیقه بپزید.
4.در همین حال ، مایونز را با آبلیمو ترکیب کنید. نان همبرگر ها را برش داده و مایونز با مزۀ لیمو را در درون آن پخش کنید . مقدار کمی برگ کاهوی چینی ریز ریز به آن اضافه و برگر را روی آن ها بگذارید. سپس بصورت ساندویچ آن را فشار داده و فوراً تا گرم است سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.