مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب زمینی
یک عدد هویج، نگینی خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، خرد شده
۶۰ گرم قارچ دکمه ای، نگینی خرد شده
یک عدد پیاز، نگینی خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
۶۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده
نمک و فلفل
۲۵ گرم نخود فرنگی (سبز) منجمد، یخ زدایی شده
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
مواد لازم برای تهیه سس :
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه پاساتا (گوجه فرنگی صاف شده)
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ی خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس سبزیجات وستیشر
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق چایخوری خردل آمریکایی
۷۵ میلی لیترعصاره سبزیجات

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک بپزید. سپس آنها رادر آبکش بریزید و بگذارید تا سرد شوند. در همین فاصله، هویج ها را نیز به مدت ۵ دقیقه در آب وکمی نمک بپزید.
2.وقتی سیب زمینی ها به اندازه کافی سرد شدند که دست شما را نسوزانند، آنها را درشت، رنده کنید.
3.پس از آبکش کردن و خنک شدن هویج ها، آنها را رنده کنید و همراه کرفس، قارچ، نخود، سیر و پنیر به سیب زمینی های رنده شده، اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
4.برای تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را در یک قابلمه کوچک بریزید و آرام بجوشانید.
5.مخلوط سیب زمینی را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و با کف دست هر کدام را به شکل یک کوکوی گرد و صاف در آورید.
6.کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و کوکوهای قاطی پاطی را روی حرارت کم بپزید. هر طرف آنها ۴ تا ۵ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند.
7.پس از سرخ شدن هاش برانزها، آنها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید و بلافاصله با سس گوجه فرنگی سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.