
۵۰۰ گرم سیب زمینی | |
یک عدد هویج، نگینی خرد شده | |
یک عدد ساقه کرفس، خرد شده | |
۶۰ گرم قارچ دکمه ای، نگینی خرد شده | |
یک عدد پیاز، نگینی خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۶۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده | |
نمک و فلفل | |
۲۵ گرم نخود فرنگی (سبز) منجمد، یخ زدایی شده | |
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه پاساتا (گوجه فرنگی صاف شده) | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری سس سبزیجات وستیشر | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای | |
۲ قاشق چایخوری خردل آمریکایی | |
۷۵ میلی لیترعصاره سبزیجات |
1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک بپزید. سپس آنها رادر آبکش بریزید و بگذارید تا سرد شوند. در همین فاصله، هویج ها را نیز به مدت ۵ دقیقه در آب وکمی نمک بپزید. |
2. | وقتی سیب زمینی ها به اندازه کافی سرد شدند که دست شما را نسوزانند، آنها را درشت، رنده کنید. |
3. | پس از آبکش کردن و خنک شدن هویج ها، آنها را رنده کنید و همراه کرفس، قارچ، نخود، سیر و پنیر به سیب زمینی های رنده شده، اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. |
4. | برای تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را در یک قابلمه کوچک بریزید و آرام بجوشانید. |
5. | مخلوط سیب زمینی را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و با کف دست هر کدام را به شکل یک کوکوی گرد و صاف در آورید. |
6. | کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و کوکوهای قاطی پاطی را روی حرارت کم بپزید. هر طرف آنها ۴ تا ۵ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند. |
7. | پس از سرخ شدن هاش برانزها، آنها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید و بلافاصله با سس گوجه فرنگی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید