توصیه سر آشپز نوشیدنی طالبی و زنجبیل
برای تغییر مزه شربت می توانید از هندوانه در فصل آن استفاده کنید.
یک عدد طالبی، در حدود ۸۰۰ گرم | |
۶ قاشق غذاخوری شربت زنجبیل | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی | |
چند تکه یخ | |
یک عدد لیمو ترش |
1. | طالبی را پوست کنده و دانه های آن را بیرون بیاورید و گوشت آن را درشت خرد کنید. آن را با آب لیمو و شربت زنجبیل داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. |
2. | درجه مخلوط کن را روی دور سریع بگذارید و مواد را مخلوط کنید تا طالبی ها کاملاً صاف و یکدست شوند. |
3. | مقدار کمی یخ خرد شده داخل ۴ عدد لیوان بلند ریخته، مخلوط طالبی و زنجبیل را روی یخ ها بریزید. |
4. | لیمو را نازک حلقه کرده، یک شکاف روی حلقه لیمو ایجاد کنید و هر حلقه را به لبه یک لیوان قرار دهید. نوشیدنی را بلافاصه سرونمایید. |
توصیه سر آشپز نوشیدنی طالبی و زنجبیل
برای تغییر مزه شربت می توانید از هندوانه در فصل آن استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید