مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم نودل تخم مرغی ژاپنی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز قرمز، خلال شده
یک حبه سیر، له شده
۵۰۰ گرم مخلوطی از انواع قارچ
۳۵۰ گرم کلم چینی
۶ قاشق غذاخوری سویا سس
۴ عدد پیازچه، خلال شده
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد تفت داده شده

طرز تهیه

1.رشته چینی (نودل) تخم مرغی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. روی آن به اندازه ای که همه رشته را بپوشاند، آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه خیس دهید.
2.روغن آفتابگردان را داخل یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.پیاز قرمز و سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.
4.قارچ را داخل وُک ریخته و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا نرم شود.
5.رشته های خیس داده در آب جوش را آبکش کرده و کنار بگذارید.
6.کلم چینی، رشته چینی و سویا سس را به مواد داخل وُک بیافزایید، مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا آب غذا شروع به جوشیدن کند.
7.خوراک را داخل کاسه های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و با پیازچه و دانه کنجد تزیین کنید. غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک اسفناج به سبک شرقی

انواع سبزی های خاور دور مانند انواع کلم چینی که امروزه همه جا به آسانی قابل دسترسند را می توان جایگزین اسفناج کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.