توصیه سر آشپز نودل و مرغ یک کاسه
اگر مایلید غذا تند باشد به جای خمیر کاری با تندی ملایم از خمیر کاری خیلی تند استفاده کنید، اما مقدار خمیر کاری را به یک قاشق غذاخوری کاهش دهید.
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز، حلقه شده | |
یک حبه سیر، کوبیده شده | |
۲.۵سانتیمتر ریشه زنجبیل، پوست کنده و رنده شده | |
یک دسته پیازچه، مورب حلقه شده | |
۵۰۰ گرم فیله سینه مرغ، پوست کنده و لقمه ای خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری ملایم | |
۴۵۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه عصاره مرغ | |
۲۵۰ گرم نودل تخم مرغ (رشته تهیه شده از خمیر تخم مرغ دار) | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
نمک و فلفل | |
برگ های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین |
1. | روغن آفتابگردان را درون یک وُک یا ماهیتابه چدنی بزرگ حرارت دهید. |
2. | پیاز، سیر، زنجبیل و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
3. | خمیر کاری و مرغ را اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات و مرغ طلایی شوند. شیرنارگیل و عصاره مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
4. | مخلوط را به جوش آورده، نودل ها را به قطعات بزرگ خرد کنید، داخل ماهیتابه بریزید و درب آن را ببندید تا مخلوط به مدت ۶ تا ۸ دقیقه آهسته بجوشند و نودل ها نرم شوند. گاهی غذا را هم بزنید. |
5. | آب لیمو رابیافزایید و در صورت لزوم، چاشنی غذا را اندازه کنید. |
6. | مرغ و نودل را درون یک ظرف سوپ خوری بریزید و با برگ های ریز و تازه ریحان بازل تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز نودل و مرغ یک کاسه
اگر مایلید غذا تند باشد به جای خمیر کاری با تندی ملایم از خمیر کاری خیلی تند استفاده کنید، اما مقدار خمیر کاری را به یک قاشق غذاخوری کاهش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید