مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۶۷۵ گرم گوشت بدون چربی گوساله، باریک خرد شده
۱۲۵ گرم کلم برگ سبز، رشتهای خرد شده
۷۵ گرم مغز جوانه درخت بامبو
۶ عدد پیازچه، حلقه شده
۲۵ گرم لوبیا سبز، دو نیم شده
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
۲ قاشق غذاخوری عصاره گوشت گوساله
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.نودل ها را در قابلمه محتوی آب جوش به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. خوب آبکش کرده، با آب سرد بشویید و دوباره آبکش نمایید.
2.یک قاشق غذاخوری از روغن را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ که از قبل گرم شده،حرارت دهید. روغن را به اطراف ظرف بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
3.نودل ها را اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. روغن نودل را آبکش کرده و نودل ها را تا زمان نیاز کنار بگذارید.
4.باقیمانده روغن را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت دهید. گوشت را بیافزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. کلم، مغز جوانه درخت بامبو، پیازچه و لوبیا سبز را افزوده، هم بزنید و به مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید.
5.سویا سس، عصاره گوشت و شکر قهوه ای را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
6.نودل ها را به محتویات درون ماهیتابه برگردانید و با هم مخلوط کنید. خوراک آماده را به کاسه های مخصوص پذیرایی منتقل کرده، با جعفری خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپزین نودل سرخ شده کانتونی

می توانید تنوع سبزیجات این غذا را بسته به سبزیجاتی که در دسترس دارید تغییر دهید. کلم بروُکلی، فلفل سبز و اسفناج را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.