توصیه سر آشپزین نودل سرخ شده کانتونی
می توانید تنوع سبزیجات این غذا را بسته به سبزیجاتی که در دسترس دارید تغییر دهید. کلم بروُکلی، فلفل سبز و اسفناج را امتحان کنید.
۳۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی | |
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۶۷۵ گرم گوشت بدون چربی گوساله، باریک خرد شده | |
۱۲۵ گرم کلم برگ سبز، رشتهای خرد شده | |
۷۵ گرم مغز جوانه درخت بامبو | |
۶ عدد پیازچه، حلقه شده | |
۲۵ گرم لوبیا سبز، دو نیم شده | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
۲ قاشق غذاخوری عصاره گوشت گوساله | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزیین |
1. | نودل ها را در قابلمه محتوی آب جوش به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید. خوب آبکش کرده، با آب سرد بشویید و دوباره آبکش نمایید. |
2. | یک قاشق غذاخوری از روغن را داخل یک وُک یا ماهیتابه بزرگ که از قبل گرم شده،حرارت دهید. روغن را به اطراف ظرف بچرخانید تا کاملاً داغ شود. |
3. | نودل ها را اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. روغن نودل را آبکش کرده و نودل ها را تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
4. | باقیمانده روغن را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت دهید. گوشت را بیافزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. کلم، مغز جوانه درخت بامبو، پیازچه و لوبیا سبز را افزوده، هم بزنید و به مدت ۱ تا ۲دقیقه تفت دهید. |
5. | سویا سس، عصاره گوشت و شکر قهوه ای را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
6. | نودل ها را به محتویات درون ماهیتابه برگردانید و با هم مخلوط کنید. خوراک آماده را به کاسه های مخصوص پذیرایی منتقل کرده، با جعفری خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپزین نودل سرخ شده کانتونی
می توانید تنوع سبزیجات این غذا را بسته به سبزیجاتی که در دسترس دارید تغییر دهید. کلم بروُکلی، فلفل سبز و اسفناج را امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید