مواد اولیه لازم و ترکیبات

۸۵ گرم ورمیشل برنج یا رشته چینی برنجی
۱۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود سبز، در صورت بزرگ بودن از عرض به دو نیم کنید
۵ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۴ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک قاشق غذاخوری شکر برای طعم
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک عدد فلفل قرمزچیلی، دانه گرفته، مورب و باریک خرد شده
۴ قاشق غذاخوری نعناع یا گشنیز تازه خرد شده بعلاوه مقدار کمی برای تزیین
۱۰ سانتیمتر خیار، پوست کنده و دانه گرفته ، خرد شده
۲ عدد پیازچه، باریک و مورب حلقه شده
۱۶ تا ۲۰ عدد میگوی درشت، پخته و پوست گرفته
۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی یا بادام هندی بی نمک و خرد شده (دلخواه)
۴ عدد میگوی درسته و پخته و برش های لیمو برای تزیین

راهنمای پخت

1.رشته برنجی را در کاسه بزرگی قرار دهید و مقدار کافی آب داغ روی آن بریزید تا روی رشته ها زا بپوشاند. رشته ها باید مدت ۴ دقیقه در آب بمانند تا نرم شوند. سپس رشته ها را آبکش کرده، زیر آب سرد بگیرید و دوباره آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2.قابلمه ای آب را به جوش بیاورید. غلاف نخودفرنگی را به آن اضافه کنید و دوباره به جوش آورید.آنها را به مدت ۱ دقیقه بجوشانید، آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود و مجدداً آبکش کنید و کنار بگذارید.
3.در کاسه ی بزرگی، آب لیمو، سس ماهی، شکر، زنجبیل، چیلی و گشنیز را با هم مخلوط کرده و سریع هم بزنید. خیار و پیازچه را با مواد مخلوط کنید.رشته ی برنجی، لوبیا و میگو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
4.سالاد رشته را در بشقاب های بزرگی مخصوص سرو تقسیم کنید. روی سالاد گشنیز و بادام زمینی (در صورت تمایل) بپاشید و سپس هر بشقاب را با یک میگوی درسته و برش لیمو تزیین کرده و سالاد را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در نودل تایلندی با میگو

رشته برنجی در اندازه های مختلفی موجود می باشد. برای این سالاد سبک از نوع خیلی نازک رشته برنجی که ورمیشل برنج، چوب برنج یاسن مینامیده می شود، استفاده می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.