توصیه سر آشپز نودل برنجی تایلندی
برای تهیه فوری این نوع غذا می توانید کنسرو قارچ چینی را جایگزین قارچ شیتاک کنید. همچنین برای استفاده از قارچ شیتاک ابتدا آن را خیس نموده و قبل از مصرف آبکش نمایید.
۲۲۵ گرم رشته چینی(نودل) برنجی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
۴ عدد پیاز شالوت، نازک حلقه شده | |
۷۰ گرم قارچ شیتاک، حلقه شده | |
۱۰۰ گرم پنیر سویای (توفو ) سفت، به قطعات ۵/۱ سانتیمتری خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نرم | |
یک قاشق چایخوری سس فلفل چیلی | |
۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی برشته، خرد شده | |
برگ ریحان بازل رشته ای خرد شده برای سرو |
1. | نودل برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه درآب گرم خیس کنید یا طبق دستور روی بسته آن عمل کنید. سپس آن را خوب آبکش نمایید. |
2. | روغن را در یک ماهیتابه یا وُک گرم کنید. سپس سیر، زنجبیل و پیاز شالوت را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم و کمی طلایی رنگ شوند. |
3. | قارچ را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس توفو را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کمی برشته شود. |
4. | سویا سس، کره بادام زمینی، سس چیلی و سس ماهی را با هم ترکیب کنید، سپس داخل ماهیتابه بریزید. |
5. | رشته چینی برنجی را بیافزایید و هم بزنید تا خوب به سس آغشته شود. روی آن بادام زمینی و برگ ریحان رشته ای خرد شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز نودل برنجی تایلندی
برای تهیه فوری این نوع غذا می توانید کنسرو قارچ چینی را جایگزین قارچ شیتاک کنید. همچنین برای استفاده از قارچ شیتاک ابتدا آن را خیس نموده و قبل از مصرف آبکش نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید