مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲۷۵ گرم سینه مرغ پخته، رشته ای خرد شده
یک حبه سیر، ریز خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
۱۰۰ گرم قارچ شیتاک، ورقه شده
۶ عدد پیازچه، حلقه شده
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا
۳ قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.نودل ها را در کاسه بزرگی بریزید و آنها را به تکه های کوچک بشکنید. به مقدار کافی آب جوش روی نودل ها بریزید و کنار بگذارید تا خیس بخورند.
2.روغن آفتابگردان را در ماهیتابه وُک بزرگی حرارت دهید. مرغ رشته شده، سیر ریز خرد شده، فلفل دلمه ای، قارچ، پیازچه و جوانه لوبیا را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
3.نودل ها را آبکش کنید و آنها را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید، خوب با هم مخلوط کرده و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.سویا سس و روغن کنجد را روی چائومین ریخته و هم بزنید تا با مواد خوب ترکیب شوند.
5.چائومین مرغ را داخل کاسه های مخصوص پذیرایی بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز نودل با میگو و فلفل چیلی

اگر نمی توانید میگوی خام خریداری کنید از میگوی درشت پخته استفاده کنید. در این صورت، فقط یک دقیقه با نودل حرارت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.