توصیه سر آشپز نودل با میگو و فلفل چیلی
اگر نمی توانید میگوی خام خریداری کنید از میگوی درشت پخته استفاده کنید. در این صورت، فقط یک دقیقه با نودل حرارت دهید.
۲۵۰ گرم نودل باریک شیشه ای | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک عدد پیاز، خلال شده | |
۲ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده | |
۴ عدد برگ گیاه لیمو، رشته ای باریک خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه | |
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز یا شکر خرما | |
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی | |
۴۵۰ گرم میگوی درشت خام، پوست گرفته |
1. | رشته ها را در کاسه بزرگی قرار دهید و به مقدار کافی روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بمانند تا خیس بخورند. آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
2. | روغن آفتابگردان را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | پیاز، فلفل چیلی قرمز و برگ های گیاه لیمو را به مدت یک دقیقه درون روغن تفت دهید. |
4. | گشنیز، شکر دانه ریز یا شکر خرما، سس ماهی و میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. |
5. | نودل آبکش شده را به وُک اضافه کرده، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و ۱تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نودل ها به طور کامل حرارت ببینند و گرم شوند. |
6. | نودل و میگوها را به کاسه های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز نودل با میگو و فلفل چیلی
اگر نمی توانید میگوی خام خریداری کنید از میگوی درشت پخته استفاده کنید. در این صورت، فقط یک دقیقه با نودل حرارت دهید.
دیدگاهتان را بنویسید