توصیه سر آشپز نودل با میگو و فلفل چیلی
اگر نمی توانید میگوی خام خریداری کنید از میگوی درشت پخته استفاده کنید. در این صورت، فقط یک دقیقه با نودل حرارت دهید.

| ۲۵۰ گرم نودل باریک شیشه ای | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک عدد پیاز، خلال شده | |
| ۲ عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و بسیار ریز خرد شده | |
| ۴ عدد برگ گیاه لیمو، رشته ای باریک خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه | |
| ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز یا شکر خرما | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس ماهی | |
| ۴۵۰ گرم میگوی درشت خام، پوست گرفته |
| 1. | رشته ها را در کاسه بزرگی قرار دهید و به مقدار کافی روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بمانند تا خیس بخورند. آنها را آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
| 2. | روغن آفتابگردان را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
| 3. | پیاز، فلفل چیلی قرمز و برگ های گیاه لیمو را به مدت یک دقیقه درون روغن تفت دهید. |
| 4. | گشنیز، شکر دانه ریز یا شکر خرما، سس ماهی و میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. |
| 5. | نودل آبکش شده را به وُک اضافه کرده، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و ۱تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نودل ها به طور کامل حرارت ببینند و گرم شوند. |
| 6. | نودل و میگوها را به کاسه های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز نودل با میگو و فلفل چیلی
اگر نمی توانید میگوی خام خریداری کنید از میگوی درشت پخته استفاده کنید. در این صورت، فقط یک دقیقه با نودل حرارت دهید.
دیدگاهتان را بنویسید