مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم نودل تخم مرغی باریک
۲قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
یک حبه سیر، کوبیده شده
½ قاشق چایخوری پودر بادیان ستاره ای
یک دسته پیازچه، به قطعات ۵ سانتیمتری خرد شده
۲۴ عدد میگوی درشت خام، پوست کنده با دُم
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
برش های لیمو برای تزیین

طرز تهیه

1.نودل (رشته چینی ) را به مدت ۲ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید.
2.نودل ها را در آبکش ریخته، زیر آب سرد بگیرید و دوباره آبکش کنید. آن را گرم نگه دارید و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
3.روغن بادام زمینی را درون یک وُک یا ماهیتابه بزرگ که از قبل شده،حرارت دهید تا شروع به دود کردن کند.
4.سیر کوبیده و پودر بادیان ستاره ای را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
5.پیازچه و میگوهای درشت را بیافزایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
6.سویا سس، آب لیمو و نودل ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
7.مخلوط را داخل ماهیتابه وُک به مدت یک دقیقه بپزید تا کامل حرارت ببینند و طعم همه مواد با هم آمیخته شود.
8.مخلوط نودل و میگو را به دیس گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده، با برش های لیمو تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز نودل با میگو

اگر نودل تخم مرغی تازه در دسترس دارید، فقط به مدت ۳ دقیقه در کاسه آب جوش بریزید چون نیاز به پخت خیلی کمی دارد. سپس نودل ها را آبکش کرده و با روغن مخلوط کنید. می توانید نودل ها را جوشانده و به تنهایی یا همراه گوشت و سبزیجات تفت داده و به عنوان عصرانه یا یک وعده غذایی اصلی سبک میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.