مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم نودل تخم مرغی
۴۵۰ گرم گوشت ران مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۱۰۰ گرم هویج، ورقه شده
۳ قاشق غذاخوری سس سفید صدف اُویستر
۲ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری آب سرد

طرز تهیه

1.نودل ها را در کاسه یا ظرف بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی نودل ها بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورند.
2.در همین فاصله، پوست ران مرغ را جدا کنید و گوشت آن را با استفاده از چاقوی تیز به قطعات کوچک خرد کنید.
3.روغن بادام زمینی را در وُک یا ماهیتابه بزرگی که از قبل گرم شده، حرارت دهید.روغن را اطراف ماهیتابه بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
4.قطعات مرغ و هویج را به وُک اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
5.نودل ها را خوب آبکش کنید. آنها را به مخلوط داخل وُک اضافه نمایید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا رشته ها گرم شوند.
6.تخم مرغ، سس اُویستر و ۳ قاشق غذاخوری آب سرد را با هم بزنید. سپس آن را روی نودل بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا تخم مرغ سفت شود و خودش را بگیرد.
7.مخلوط داخل وُک را به کاسه های گرم مخصوص پذیرایی منتقل کرده و غذا را داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز نودل با سس صدف

در صورت تمایل، می توانید تخم مرغ را به جای سس صدف با سویا سس یا سس هویسین طعم دار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.