مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۱۷۵ گرم اسفناج
یک عدد زرده ی تخم مرغ
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس غذا :
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز شالوت، خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه پاساتا ( گوجه فرنگی صاف شده)

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کرده، پوره و له کنید.
2.درهمین فاصله،اسفناج هارا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل قابلمه ای دیگر در مقدار کمی آب جوش بپزید و پس از آبکش کردن، آنها را خرد کنید.
3.روی تخته آشپزخانه کمی آرد بپاشید و پوره سیب زمینی را روی آن قرار دهید و وسط آن را گود کنید. زرده تخم مرغ، روغن زیتون، اسفناج و کمی از آرد را وسط آن بریزید و به آرامی ورز دهید.بقیه آرد را کم کم بیافزایید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند. سپس خمیر را به صورت گلوله های کوچک درآورید.
4.ناکی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و نمک بپزید تا زمانی که روی آب بالا بیایند.
5.درهمین فاصله،سس غذا را آماده کنید. روغن، پیاز، سیر،گوجه فرنگی صاف شده و شکر را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه آن را بپزید تا سس غلیظ شود.
6.ناکی ها را در یک آبکش بریزید تا آب آنها برود و سپس آنها را داخل ظرف پذیرایی گرم بریزید و با قاشق سس را به آن اضافه کنید و با چند برگ اسفناج تازه تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ناکی سیب زمینی و اسفناج

در صورت تمایل، می توانید به جای اسفناج از سبزی های معطر تازه و پنیر، داخل خمیر ناکی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.