توصیه سرآشپز ناکی سیب زمینی و اسفناج
در صورت تمایل، می توانید به جای اسفناج از سبزی های معطر تازه و پنیر، داخل خمیر ناکی استفاده کنید.

| ۳۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
| ۱۷۵ گرم اسفناج | |
| یک عدد زرده ی تخم مرغ | |
| یک قاشق چایخوری روغن زیتون | |
| ۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سس غذا : | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ عدد پیاز شالوت، خرد شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای نرم | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه پاساتا ( گوجه فرنگی صاف شده) |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کرده، پوره و له کنید. |
| 2. | درهمین فاصله،اسفناج هارا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه داخل قابلمه ای دیگر در مقدار کمی آب جوش بپزید و پس از آبکش کردن، آنها را خرد کنید. |
| 3. | روی تخته آشپزخانه کمی آرد بپاشید و پوره سیب زمینی را روی آن قرار دهید و وسط آن را گود کنید. زرده تخم مرغ، روغن زیتون، اسفناج و کمی از آرد را وسط آن بریزید و به آرامی ورز دهید.بقیه آرد را کم کم بیافزایید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند. سپس خمیر را به صورت گلوله های کوچک درآورید. |
| 4. | ناکی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و نمک بپزید تا زمانی که روی آب بالا بیایند. |
| 5. | درهمین فاصله،سس غذا را آماده کنید. روغن، پیاز، سیر،گوجه فرنگی صاف شده و شکر را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه آن را بپزید تا سس غلیظ شود. |
| 6. | ناکی ها را در یک آبکش بریزید تا آب آنها برود و سپس آنها را داخل ظرف پذیرایی گرم بریزید و با قاشق سس را به آن اضافه کنید و با چند برگ اسفناج تازه تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ناکی سیب زمینی و اسفناج
در صورت تمایل، می توانید به جای اسفناج از سبزی های معطر تازه و پنیر، داخل خمیر ناکی استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید