توصیه سرآشپز ناکی با سس گوجه فرنگی
می توانید برای ایجاد تنوع، ناکی را با سس پِستو هم سرو نمایید.

| ۳۵۰ گرم سیب زمینی سفت که مناسب پوره کردن باشد، نصف شده | |
| ۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار بعلاوه کمی بیشتر برای پهن کردن خمیر | |
| ۲ قاشق چایخوری اورگانو خشک شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن | |
| یک عدد پیاز بزرگ،خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، خرد شده | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده | |
| ½ قرص عصاره سبزیجات حل شده در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، رشته ای خرد شده بعلاوه چند برگ ریحان برای تزیین | |
| نمک و فلفل | |
| پنیر پارمزان رنده شده برای سرو |
| 1. | سیب زمینی ها را با پوست به مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. آنها را خشک کنید و بگذارید سرد شوند. |
| 2. | پوست سیب زمینی ها را بکنید و با کمی نمک و فلفل خوب بکوبید و پوره کنید.سپس آرد الک شده و اورگانو را به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا شکل خمیر به خود بگیرد. |
| 3. | روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی ها و عصاره سبزیجات را به آنها بیفزایید و آن رابدون درپوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و در آخر به آن نمک و فلفل بزنید. |
| 4. | خمیر را با دست لوله کنید. قطر لوله باید حدود ۵/۲ سانتیمتر باشد و آنها را به اندازه های ۵/۲سانتیمتری ببرید. هر تکه خمیر را روی انگشت اشاره خود بگذارید و بافشار یک چنگال روی سطح آن شیار ایجاد کنید. |
| 5. | خمیر ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بریزید. وقتی ناکی ها روی سطح آب آمدند، یعنی پخته اند. سپس آنها را خوب آبکش کنید و تا زمان سرو غذا گرم نگه دارید. |
| 6. | ریحان را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و سس حاصله را روی ناکی ها بریزید. به آنها نمک و فلفل بزنید و با چند ساقه ریحان، غذا را تزیین کنید. سپس پنیر رنده شده را روی غذا بپاشید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ناکی با سس گوجه فرنگی
می توانید برای ایجاد تنوع، ناکی را با سس پِستو هم سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید