توصیه سرآشپز ناکی با سس گوجه فرنگی
می توانید برای ایجاد تنوع، ناکی را با سس پِستو هم سرو نمایید.
۳۵۰ گرم سیب زمینی سفت که مناسب پوره کردن باشد، نصف شده | |
۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار بعلاوه کمی بیشتر برای پهن کردن خمیر | |
۲ قاشق چایخوری اورگانو خشک شده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن | |
یک عدد پیاز بزرگ،خرد شده | |
۲ حبه سیر، خرد شده | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده | |
½ قرص عصاره سبزیجات حل شده در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، رشته ای خرد شده بعلاوه چند برگ ریحان برای تزیین | |
نمک و فلفل | |
پنیر پارمزان رنده شده برای سرو |
1. | سیب زمینی ها را با پوست به مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. آنها را خشک کنید و بگذارید سرد شوند. |
2. | پوست سیب زمینی ها را بکنید و با کمی نمک و فلفل خوب بکوبید و پوره کنید.سپس آرد الک شده و اورگانو را به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا شکل خمیر به خود بگیرد. |
3. | روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی ها و عصاره سبزیجات را به آنها بیفزایید و آن رابدون درپوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و در آخر به آن نمک و فلفل بزنید. |
4. | خمیر را با دست لوله کنید. قطر لوله باید حدود ۵/۲ سانتیمتر باشد و آنها را به اندازه های ۵/۲سانتیمتری ببرید. هر تکه خمیر را روی انگشت اشاره خود بگذارید و بافشار یک چنگال روی سطح آن شیار ایجاد کنید. |
5. | خمیر ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بریزید. وقتی ناکی ها روی سطح آب آمدند، یعنی پخته اند. سپس آنها را خوب آبکش کنید و تا زمان سرو غذا گرم نگه دارید. |
6. | ریحان را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و سس حاصله را روی ناکی ها بریزید. به آنها نمک و فلفل بزنید و با چند ساقه ریحان، غذا را تزیین کنید. سپس پنیر رنده شده را روی غذا بپاشید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ناکی با سس گوجه فرنگی
می توانید برای ایجاد تنوع، ناکی را با سس پِستو هم سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید