مواد لازم و ترکیبات

یک کیلو گرم سیب زمینی خرد شده، به قطعات یک سانتی
۶۰ گرم کره یا مارگارین
یک عدد تخم مرغ،زده شده
۳۰۰ گرم آرد معمولی ( ساده)
نمک
مواد لازم برای تهیه سس :
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۲حبه سیر، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری اورگانو تازه، خرد شده
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، خرد شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سرو :
پنیر پارمزان تازه ی رنده شده ( دلخواه)
سالاد مخلوط سبزیجات سبز
نان سیاباتا (ایتالیایی) گرم

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند.سپس آنها راخوب آبکش کنید.
2.سیب زمینی ها را با فشار پشت قاشق از یک صافی رد کنید و داخل کاسه ی بزرگی بریزید. یک قاشق چایخوری نمک، کره یا مارگارین، تخم مرغ و۱۵۰ گرم از آرد را به آن بیافزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کمی سفت شود و حالت خمیری به خود بگیرد.
3.خمیر را از کاسه درآورید و روی یک سطح صاف خوب ورز دهید و به آرامی بقیه آرد رابه آن اضافه کنید تا کاملاً صاف و نرم شود و به دست نچسبد.
4.دست خود را به آرد آغشته نمایید و با دست خمیر رابه شکل نواری به ضخامت ۲سانتیمتردر آورید. سپس آن را به قطعه های یک سانتیمتری ببرید.نوک یک چنگال را به آرد آغشته کرده و آن را روی سطح هر قطعه خمیر فشار دهید تا سطح خمیرها شیاردار شود.
5.یک قابلمه آب و نمک را به جوش آورید. سپس خمیرهای ناکی را به تعداد مناسب و اندازه قابلمه، در چند دسته به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل آب جوش بریزید تا روی سطح آب بالا بیایند.
6.کف یک ظرف پذیرایی را با کمی روغن چرب کنید و همه ناکی ها را با کفگیر از آب جوش بیرون بیاورید و داخل ظرف بریزید. درب ظرف را ببندید و آن را تا زمان سرو، گرم نگه دارید.
7.برای تهیه سس، روغن، سیر وادویه های لازم را در یک ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ تا ۴دقیقه تفت دهید تا سیرها طلایی شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزی ها را به آن اضافه کنید. سس را روی ناکی ها بریزید و روی آنها پنیر پارمزان بپاشید و همراه سالاد سرو نمایید.

ناکی با سس سبزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.