ناکی با سس سبزی

| یک کیلو گرم سیب زمینی خرد شده، به قطعات یک سانتی | |
| ۶۰ گرم کره یا مارگارین | |
| یک عدد تخم مرغ،زده شده | |
| ۳۰۰ گرم آرد معمولی ( ساده) | |
| نمک | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون | |
| ۲حبه سیر، ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری اورگانو تازه، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سرو : | |
| پنیر پارمزان تازه ی رنده شده ( دلخواه) | |
| سالاد مخلوط سبزیجات سبز | |
| نان سیاباتا (ایتالیایی) گرم |
| 1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند.سپس آنها راخوب آبکش کنید. |
| 2. | سیب زمینی ها را با فشار پشت قاشق از یک صافی رد کنید و داخل کاسه ی بزرگی بریزید. یک قاشق چایخوری نمک، کره یا مارگارین، تخم مرغ و۱۵۰ گرم از آرد را به آن بیافزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کمی سفت شود و حالت خمیری به خود بگیرد. |
| 3. | خمیر را از کاسه درآورید و روی یک سطح صاف خوب ورز دهید و به آرامی بقیه آرد رابه آن اضافه کنید تا کاملاً صاف و نرم شود و به دست نچسبد. |
| 4. | دست خود را به آرد آغشته نمایید و با دست خمیر رابه شکل نواری به ضخامت ۲سانتیمتردر آورید. سپس آن را به قطعه های یک سانتیمتری ببرید.نوک یک چنگال را به آرد آغشته کرده و آن را روی سطح هر قطعه خمیر فشار دهید تا سطح خمیرها شیاردار شود. |
| 5. | یک قابلمه آب و نمک را به جوش آورید. سپس خمیرهای ناکی را به تعداد مناسب و اندازه قابلمه، در چند دسته به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل آب جوش بریزید تا روی سطح آب بالا بیایند. |
| 6. | کف یک ظرف پذیرایی را با کمی روغن چرب کنید و همه ناکی ها را با کفگیر از آب جوش بیرون بیاورید و داخل ظرف بریزید. درب ظرف را ببندید و آن را تا زمان سرو، گرم نگه دارید. |
| 7. | برای تهیه سس، روغن، سیر وادویه های لازم را در یک ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ تا ۴دقیقه تفت دهید تا سیرها طلایی شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزی ها را به آن اضافه کنید. سس را روی ناکی ها بریزید و روی آنها پنیر پارمزان بپاشید و همراه سالاد سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید