ناکی اسفناج

| ۴۵۰ گرم سیب زمینی | |
| ۷۵ گرم اسفناج | |
| یک قاشق چایخوری آب | |
| ۲۵ گرم کره یا مارگارین | |
| یک عدد تخم مرغ کوچک، زده شده | |
| ۱۵۰ گرم آرد معمولی ( ساده) | |
| چند شاخه ریحان تازه برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی : | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز شالوت، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده | |
| ۸۵ میلی لیتر/ ۶ قاشق غذاخوری آب انگور قرمز | |
| یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
| نمک و فلفل |
| 1. | سیب زمینی ها را با پوست در یک قابلمه آب جوش و نمک به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را خوب آبکش کنید و با فشار از صافی رد کنید و داخل یک کاسه بریزید. |
| 2. | اسفناج ها را در یک قابلمه با یک قاشق چایخوری آب حدود ۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها راروی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه پهن کنید تا آب آنها کشیده شود. پس از خشک شدن، آنها را ریز خرد کنید و به سیب زمینی ها اضافه نمایید. |
| 3. | کره، تخم مرغ و نیمی از آرد را به مخلوط سیب زمینی و اسفناج بیافزایید و خوب مخلوط کنید. پس از آن بقیه آرد را به آرامی افزوده و خمیر را ورز دهید تا کاملاً نرم و صاف شود. |
| 4. | دست خود را به آرد آغشته کنید و خمیر را به صورت یک طناب نازک لوله کنید و آن را به اندازه ۲ سانتیمتر ببرید. سپس وسط هر قطعه خمیر را با فشار انگشت خود، گود کنید و دور تا دور خمیرها را گرد کنید.روی آنها رابپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. |
| 5. | برای تهیه سس غذا، روغن را در یک تابه گرم کنید و موسیر را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی، ریحان، گوجه فرنگی خرد شده و شکر را بریزید و نمک و فلفل بزنید. پس از اینکه سس جوش آمد، آن را به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشانید. |
| 6. | خمیرهای ناکی را داخل یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بریزید و ۲ تا ۳دقیقه خوب بپزید تا خمیرها روی سطح قابلمه بالا بیایند. سپس آنها را از آب درآورید و خوب آبکش کنید و به ظرف پذیرایی منتقل کنید. سس گوجه فرنگی را روی ناکی ها بریزید. آنها را تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید