توصیه سر آشپز
برای اضافه کردن مزه گوشت به غذا ،قبل از اینکه پنیر را روی لپه نخود بریزید، با قاشق سوسیس و ریز ریز شده را روی نخود ها بریزید . و مانند مرحله ۳ پخت کنید . گوشت پخته کاملا ریز ریز شده پس مانده غذا را هم می توان به همین صورت اضافه کرد.
۲۲۵ گرم لپه نخود خشک شده که تمام شب خیس خورده و آب کشیده شده باشد | |
۱۷۵ تا ۲۲۵ گرم پنیر رنده شده مانند چدار ، یا ترکیب چند پنیر | |
حدود ربع قاشق چایخوری دانه زیره یا زیره سائیده | |
حدود ۴ قاشق غذاخوری خامه ترش شده | |
مقداری ترشی | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه | |
یک مشت کاهوی تکه تکه شده | |
چیپس تردیلا برای سرو کردن |
1. | لپه نخود را در یک تابه گذاشته ،آنها را با آب پوشانده و به جوش بیاورید . جوشیدن را برای ۱۰ دقیقه ادامه داده ، سپس دما را کاهش دهید و بگذارید تا ترد شدن و تمام شدن آبش به مدت ۵/۱ ساعت آرام آرام بجوشد. |
2. | لپه نخود را در سینی فر پهن کرده ، پنیر را روی آن پخش کنید . برای مزه دادن ، زیره را روی آن بپاشید . |
3. | سینی را در فر که قبلا گرم شده بگذارید ، دمای ۱۹۰ سانتیگراد / ۳۷۵ فارنهایت ، برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ، تا وقتی نخودها پخته شده، پنیر حباب زده و آب شود. |
4. | نخود و پنیر را از فر بیرون آورده و خامه ترش شده را با قاشق روی آن اضافه می کنیم . ترشی را اضافه کرده (اگر مایلید) و کاهو و گشنیز تازه را روی آن بپاشید . |
5. | چیپس تردیلا را اطراف نخود ها قرار داده و در مخلوط فرو کنید . ناچس را یکباره سرو کنید . |
توصیه سر آشپز
برای اضافه کردن مزه گوشت به غذا ،قبل از اینکه پنیر را روی لپه نخود بریزید، با قاشق سوسیس و ریز ریز شده را روی نخود ها بریزید . و مانند مرحله ۳ پخت کنید . گوشت پخته کاملا ریز ریز شده پس مانده غذا را هم می توان به همین صورت اضافه کرد.
دیدگاهتان را بنویسید