مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم لپه نخود خشک شده که تمام شب خیس خورده و آب کشیده شده باشد
۱۷۵ تا ۲۲۵ گرم پنیر رنده شده مانند چدار ، یا ترکیب چند پنیر
حدود ربع قاشق چایخوری دانه زیره یا زیره سائیده
حدود ۴ قاشق غذاخوری خامه ترش شده
مقداری ترشی
یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده تازه
یک مشت کاهوی تکه تکه شده
چیپس تردیلا برای سرو کردن

راهنمای پخت

1.لپه نخود را در یک تابه گذاشته ،آنها را با آب پوشانده و به جوش بیاورید . جوشیدن را برای ۱۰ دقیقه ادامه داده ، سپس دما را کاهش دهید و بگذارید تا ترد شدن و تمام شدن آبش به مدت ۵/۱ ساعت آرام آرام بجوشد.
2.لپه نخود را در سینی فر پهن کرده ، پنیر را روی آن پخش کنید . برای مزه دادن ، زیره را روی آن بپاشید .
3.سینی را در فر که قبلا گرم شده بگذارید ، دمای ۱۹۰ سانتیگراد / ۳۷۵ فارنهایت ، برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ، تا وقتی نخودها پخته شده، پنیر حباب زده و آب شود.
4.نخود و پنیر را از فر بیرون آورده و خامه ترش شده را با قاشق روی آن اضافه می کنیم . ترشی را اضافه کرده (اگر مایلید) و کاهو و گشنیز تازه را روی آن بپاشید .
5.چیپس تردیلا را اطراف نخود ها قرار داده و در مخلوط فرو کنید . ناچس را یکباره سرو کنید .

توصیه سر آشپز

برای اضافه کردن مزه گوشت به غذا ،قبل از اینکه پنیر را روی لپه نخود بریزید، با قاشق سوسیس و ریز ریز شده را روی نخود ها بریزید . و مانند مرحله ۳ پخت کنید . گوشت پخته کاملا ریز ریز شده پس مانده غذا را هم می توان به همین صورت اضافه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.