توصیه سر آشپز نان پر شده با سیب زمینی
برای بهتر شدن طعم رایتا بهتر است آن را از قبل آماده کنید و برای خنک شدن تا زمان سرو غذا، در یخچال نگهداری نمایید.

| ۲۲۵ گرم سیب زمینی، شسته و مکعبی خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر زیره | |
| یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۳ قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات | |
| ۷۵ گرم برگ اسفناج ریز و تازه، باریک خرد شده | |
| نان لواش، ۴ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ | |
| ترشی لیمو ترش برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه رایتا : | |
| ۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چرب | |
| ۴ قاشق غذاخوری خیار، مکعبی شده | |
| یک قاشق غذاخوری نعناع، خرد شده |
| 1. | سیب زمینی های خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و آنها را کاملاً آبکش نمایید. |
| 2. | روغن نباتی را در ماهیتابه ای گرم کنید و پیاز و سیر را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. ادویه ها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. |
| 3. | سیب زمینی ها، رب گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات و اسفناج ها را افزوده و تا زمانیکه سیب زمینی ها ترد و نرم شوند (۵ دقیقه)، بپزید. |
| 4. | نان های لواش را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی به مدت ۲ دقیقه گرم کنید. |
| 5. | برای آماده کردن رایتا، ماست، خیار و نعناع را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. |
| 6. | نان ها را از فر بیرون آورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، کنار هر کدام یک شکاف کوچک ایجاد کنید و با قاشق مخلوط سیب زمینی را داخل آنها بریزید. |
| 7. | بلافاصله نان های پر شده را به همراه ترشی لیمو و سس رایتا سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز نان پر شده با سیب زمینی
برای بهتر شدن طعم رایتا بهتر است آن را از قبل آماده کنید و برای خنک شدن تا زمان سرو غذا، در یخچال نگهداری نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید