مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم سیب زمینی، شسته و مکعبی خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز، خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات
۷۵ گرم برگ اسفناج ریز و تازه، باریک خرد شده
نان لواش، ۴ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ
ترشی لیمو ترش برای سرو
مواد لازم برای تهیه رایتا :
۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چرب
۴ قاشق غذاخوری خیار، مکعبی شده
یک قاشق غذاخوری نعناع، خرد شده

طرز تهیه

1.سیب زمینی های خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و آنها را کاملاً آبکش نمایید.
2.روغن نباتی را در ماهیتابه ای گرم کنید و پیاز و سیر را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. ادویه ها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.
3.سیب زمینی ها، رب گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات و اسفناج ها را افزوده و تا زمانیکه سیب زمینی ها ترد و نرم شوند (۵ دقیقه)، بپزید.
4.نان های لواش را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی به مدت ۲ دقیقه گرم کنید.
5.برای آماده کردن رایتا، ماست، خیار و نعناع را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
6.نان ها را از فر بیرون آورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، کنار هر کدام یک شکاف کوچک ایجاد کنید و با قاشق مخلوط سیب زمینی را داخل آنها بریزید.
7.بلافاصله نان های پر شده را به همراه ترشی لیمو و سس رایتا سرو نمایید.

توصیه سر آشپز نان پر شده با سیب زمینی

برای بهتر شدن طعم رایتا بهتر است آن را از قبل آماده کنید و برای خنک شدن تا زمان سرو غذا، در یخچال نگهداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.