توصیه سر آشپز نان پر شده با سیب زمینی
برای بهتر شدن طعم رایتا بهتر است آن را از قبل آماده کنید و برای خنک شدن تا زمان سرو غذا، در یخچال نگهداری نمایید.
۲۲۵ گرم سیب زمینی، شسته و مکعبی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد پیاز، خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر زیره | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۳ قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات | |
۷۵ گرم برگ اسفناج ریز و تازه، باریک خرد شده | |
نان لواش، ۴ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ | |
ترشی لیمو ترش برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه رایتا : | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست کم چرب | |
۴ قاشق غذاخوری خیار، مکعبی شده | |
یک قاشق غذاخوری نعناع، خرد شده |
1. | سیب زمینی های خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و آنها را کاملاً آبکش نمایید. |
2. | روغن نباتی را در ماهیتابه ای گرم کنید و پیاز و سیر را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. ادویه ها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. |
3. | سیب زمینی ها، رب گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات و اسفناج ها را افزوده و تا زمانیکه سیب زمینی ها ترد و نرم شوند (۵ دقیقه)، بپزید. |
4. | نان های لواش را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی به مدت ۲ دقیقه گرم کنید. |
5. | برای آماده کردن رایتا، ماست، خیار و نعناع را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. |
6. | نان ها را از فر بیرون آورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، کنار هر کدام یک شکاف کوچک ایجاد کنید و با قاشق مخلوط سیب زمینی را داخل آنها بریزید. |
7. | بلافاصله نان های پر شده را به همراه ترشی لیمو و سس رایتا سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز نان پر شده با سیب زمینی
برای بهتر شدن طعم رایتا بهتر است آن را از قبل آماده کنید و برای خنک شدن تا زمان سرو غذا، در یخچال نگهداری نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید