مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم توت فرنگی
۲۵ گرم شکردانه ریز
۶ قاشق غذاخوری شربت میوه
½ قاشق چایخوری پودردارچین
۴ تکه پانتون (کیک یا نان شیرینی کشمشی)
۴ قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپون

راهنمای دستور پخت

1.توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید و داخل کاسه ای بریزید. شکر، شربت میوه و دارچین را به توت فرنگی ها بیافزایید.
2.پس از آغشته کردن توت فرنگی ها با مخلوط شکر و دارچین، آنها را به مدت ۳ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند.
3.برای سرو دسر، ابتدا برش های کیک کشمشی را روی توری کباب پز که زیر آن ذغال با حرارت متوسط می سوزد، بگذارید. هردو طرف کیک کشمشی را یک دقیقه برشته کنید تا طلایی رنگ شوند.
4.کیک ها را با دقت از روی کباب پز بردارید و داخل بشقاب مخصوص سرو بگذارید.
5.روی کیک ها را پنیر ماسکارپون و توت فرنگی شیرین شده بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.