
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
۲۲۵ گرم کره | |
۳۵۰ گرم آرد معمولی(ساده)، الک شده | |
کمی نمک | |
موادلازم برای تزیین : | |
۶۰ گرم پودر قند | |
مروارید های نقره ای خوراکی | |
گیلاس پخته شده در شربت و براق شده (گلاسه) | |
گل های ریز طبیعی |
1. | شکر و کره را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. لزومی نیست که ترکیب، کرم مانند شود. |
2. | آرد و نمک را با هم الک کرده و آنقدر ورز دهید تا به صورت خمیر در بیایند. خمیر آماده شده را از کاسه بر روی سطحی آغشته به آرد منتقل کنید. چند دقیقه خمیر ر ا ورز دهید تا صاف و یکدست شود سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا سرد شود. |
3. | خمیر را روی سطح آغشته به آرد پهن کنید و با استفاده از قالب های کوچک مخصوص کریسمس آن را به اشکال مختلف مثل زنگوله وستاره برش بزنید. سپس آنها را روی سینی شیرینی پزی که از قبل چرب کرده اید، بچینید. |
4. | بیسکویت ها را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا کاملاً طلایی شوند. سپس آنها را بیرون آورده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه داخل قالب خنک شوند. بیسکویت ها را روی سینی مشبک فلزی منتقل کنید تا کاملاً سرد شوند. |
5. | برای تهیه کرم، پودرقند و مقدار کمی آب را با هم مخلوط کنید و از آن برای ریختن روی بیسکویت ها استفاده نمایید. بیسکویت ها را با استفاده از مهره های طلایی، گیلاس شکری یا گل تزیین کنید. می توانید بیسکویت ها را داخل یک ظرف در بسته نگهداری کنید یا اینکه آنها را تک تک داخل سلفون نازک بپیچید و با روبان رنگی یا طناب ببندید و از درخت کریسمس آویزان کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید