مواد لازم و ترکیبات

یک حبه سیر، خرد شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس تمبرهندی
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و نرم
۱۶ عدد میگو خالدار خام بزرگ
نان برشته، برش های لیمو ترش و برگ های کاهو برای سرو

طرز تهیه

1.سیر، فلفل چیلی، سس تمبرهندی، روغن کنجد، سویا سس، آب لیمو و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا شکر حل شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد سرد شوند.
2.میگوها را بشویید و خشک کنید و در یک ظرف غیرفلزی، در یک لایه بچینید. با یک قاشق مایه آماده شده را روی آنها بریزید و میگوها را برگردانید تا خوب به مایه آغشته شوند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل ۲ ساعت یا تمام طول شب آن را داخل یخچال قرار دهید.
3.هنگامیکه میگوها آماده پختن شدند، چند سیخ چوبی از جنس بامبو را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کرده و سپس آنها را خشک کنید. هر ۴ میگو را به یک سیخ بکشید.
4.پس از آن میگوها را زیر گریل فر به مدت ۵ تا ۶ دقیقه کباب کنید. وقتی رنگ آنها صورتی شد، آنها را برگردانید تا خوب برشته شوند. همچنین، می توانید میگوها را روی ذغال داغ کباب کنید.
5.یک برش لیمو به انتهای هر سیخ بزنید و میگوها را با نان برشته و برگ کاهو سرو نمایید.

میگو کبابی با فلفل چیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.