میگو کبابی با فلفل چیلی

یک حبه سیر، خرد شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری سس تمبرهندی | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و نرم | |
۱۶ عدد میگو خالدار خام بزرگ | |
نان برشته، برش های لیمو ترش و برگ های کاهو برای سرو |
1. | سیر، فلفل چیلی، سس تمبرهندی، روغن کنجد، سویا سس، آب لیمو و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا شکر حل شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد سرد شوند. |
2. | میگوها را بشویید و خشک کنید و در یک ظرف غیرفلزی، در یک لایه بچینید. با یک قاشق مایه آماده شده را روی آنها بریزید و میگوها را برگردانید تا خوب به مایه آغشته شوند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل ۲ ساعت یا تمام طول شب آن را داخل یخچال قرار دهید. |
3. | هنگامیکه میگوها آماده پختن شدند، چند سیخ چوبی از جنس بامبو را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کرده و سپس آنها را خشک کنید. هر ۴ میگو را به یک سیخ بکشید. |
4. | پس از آن میگوها را زیر گریل فر به مدت ۵ تا ۶ دقیقه کباب کنید. وقتی رنگ آنها صورتی شد، آنها را برگردانید تا خوب برشته شوند. همچنین، می توانید میگوها را روی ذغال داغ کباب کنید. |
5. | یک برش لیمو به انتهای هر سیخ بزنید و میگوها را با نان برشته و برگ کاهو سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید