مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم میگوی پوست کنده و تمیز
دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده تازه
چهار قاشق غذاخوری آب لیمو
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
پنج قاشق غذاخوری کره
دوحبه سیر ، خردشده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.میگوها را در یک ظرف کوتاه غیر فلزی گذاشته و جعفری ، آب لیمو ،نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . میگو ها را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه به همبن حالت کنار بگذارید.
2.روغن و کره را در یک تابه کوچک همراه سیر حرارت دهید تا کره آب شود و آنرا بهم بزنید تا با هم مخلوط شوند .
3.میگوها را از ترد کننده بوسیله قاشق سوراخ دار خارج کرده و آنرا به تابه ای که در آن کره و سیر است اضافه کنید . میگوها را در ترد کننده بهم بزنید تا کاملا آغشته شود . سپس آنها را به سیخ بکشید.
4.سیخهای میگو را روی زغال داغ به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید . گه گاهی سیخها را زیر و رو کنید تا وقتی میگوها صورتی رنگ شده و بپزند . در موقع کباب کردن میگوها ، آنها را با باقیمانده ترد کننده کره و سیر آغشته کنید .
5.میگوهای کباب شده را به بشقاب منتقل کنید . باقیمانده ترد کننده کره و سیر را روی آن ریخته و فورا سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز میگو با سیر و سبزیجات

اگر میگوی پوست کنده در دسترس ندارید از میگوی پخته استفاده کنید . ولی زمان پخت را کاهش دهید . میگوی پخته کوچک را بجای سیخ کردن ، با کره و سیر ترد کرده در فویل بپیچید و به مدت ۵ دقیقه بپزید . یک یا دوبار هم برای اینکه بفهمید میگوکباب شده ، بسته را باز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.