توصیه سرآشپز برای تهیه میگو با اسفناج
اگرمی خواهید از اسفناج منجمد شده استفاده کنید باید قبل از استفاده، یخ آن را آب کرده و خوب بچلانید تا آبش گرفته شود. همچنین در صورت تمایل، می توانید از اسفناج تازه نیز استفاده کنید.
۲۲۵ گرم میگوی یخ زده | |
۳۵۰ گرم اسفناج کنسروی پوره شده یا اسفناج منجمد، یخ زدایی و خرد شده | |
۲ عدد گوجه فرنگی | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
½ قاشق چایخوری تخم خردل | |
½ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½ قاشق چایخوری تخم پیاز |
1. | برای آب شدن یخ میگو، آن را در کاسه آب سرد قرار دهید و کنار بگذارید تا به آرامی یخ آن باز شود. |
2. | در صورتی که از کنسرو اسفناج استفاده می کنید، آن را آبکش کنید. |
3. | گوجه فرنگی ها را با یک چاقوی تیز به برش های باریک قاچ بزنید و کنار بگذارید. |
4. | روغن را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کرده، تخم های خردل و پیاز را به آن اضافه کنید. |
5. | حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی، اسفناج، زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. |
6. | میگو ها را کاملاً آبکش کنید. |
7. | میگوها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. هنگامیکه به خوبی مواد مخلوط شدند درب ماهیتابه را بگذارید تا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کم به آرامی بجوشد. |
8. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و آن را گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز برای تهیه میگو با اسفناج
اگرمی خواهید از اسفناج منجمد شده استفاده کنید باید قبل از استفاده، یخ آن را آب کرده و خوب بچلانید تا آبش گرفته شود. همچنین در صورت تمایل، می توانید از اسفناج تازه نیز استفاده کنید.