مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم میگوی یخ زده
۳۵۰ گرم اسفناج کنسروی پوره شده یا اسفناج منجمد، یخ زدایی و خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
½ قاشق چایخوری تخم خردل
½ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری تخم پیاز

طرز تهیه

1.برای آب شدن یخ میگو، آن را در کاسه آب سرد قرار دهید و کنار بگذارید تا به آرامی یخ آن باز شود.
2.در صورتی که از کنسرو اسفناج استفاده می کنید، آن را آبکش کنید.
3.گوجه فرنگی ها را با یک چاقوی تیز به برش های باریک قاچ بزنید و کنار بگذارید.
4.روغن را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کرده، تخم های خردل و پیاز را به آن اضافه کنید.
5.حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی، اسفناج، زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.
6.میگو ها را کاملاً آبکش کنید.
7.میگوها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. هنگامیکه به خوبی مواد مخلوط شدند درب ماهیتابه را بگذارید تا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کم به آرامی بجوشد.
8.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و آن را گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز برای تهیه میگو با اسفناج

اگرمی خواهید از اسفناج منجمد شده استفاده کنید باید قبل از استفاده، یخ آن را آب کرده و خوب بچلانید تا آبش گرفته شود. همچنین در صورت تمایل، می توانید از اسفناج تازه نیز استفاده کنید.