مواد لازم و ترکیبات

۲ حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
کمی شکر دانه ریز
۴۵۰ گرم میگو خام
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد تره فرنگی، حلقه شده
۱۲۵ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک تقسیم شده
یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی، دانه گرفته و نگینی خرد شده
۷۵ گرم بادام هندی بی نمک
مواد لازم برای تهیه سس :
۱۷۵ میلی گرم عصاره ماهی
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
مقدار کمی سس فلفل چیلی
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.سیر، آرد ذرت و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یک پودر طعم دهنده تهیه کنید.
2.میگوها را پوست کنده و سیاهرگ آنها را از پشتشان بیرون آورید. میگوها را داخل کاسه ای حاوی پودر طعم دهنده بریزید و هم بزنید تا میگوها کاملاً آغشته شوند.
3.روغن نباتی را در یک وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید و میگوها را درون آن بریزید. روی حرارت زیاد به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه آنها را به سبک شرقی تفت دهید تا صورتی شوند. میگوها را از وُک خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید. تا زمان نیاز آنها را کنار بگذارید.
4.تره فرنگی، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را به وُک اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
5.برای تهیه سس درون یک کاسه کوچک، عصاره ماهی، آرد ذرت، سس فلفل برای طعم دار کردن و روغن کنجد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا مایه ای یکدست حاصل شود.
6.سس آماده شده را همراه بادام هندی داخل وُک بریزید و میگوهای پخته شده را نیز به مواد اضافه نمایید و به مدت یک دقیقه بپزید تا دوباره گرم شوند.
7.خوراک میگوی سرخ شده با بادام هندی آماده است. آن را در ظرف مخصوص پذیرایی گرم کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

میگوی سرخ شده با بادام هندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.