میگوی سرخ شده با بادام هندی

| ۲ حبه سیر، له شده | |
| یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| کمی شکر دانه ریز | |
| ۴۵۰ گرم میگو خام | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد تره فرنگی، حلقه شده | |
| ۱۲۵ گرم کلم بروکلی، به گلچه های کوچک تقسیم شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
| ۷۵ گرم بادام هندی بی نمک | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۱۷۵ میلی گرم عصاره ماهی | |
| یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
| مقدار کمی سس فلفل چیلی | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد |
| 1. | سیر، آرد ذرت و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یک پودر طعم دهنده تهیه کنید. |
| 2. | میگوها را پوست کنده و سیاهرگ آنها را از پشتشان بیرون آورید. میگوها را داخل کاسه ای حاوی پودر طعم دهنده بریزید و هم بزنید تا میگوها کاملاً آغشته شوند. |
| 3. | روغن نباتی را در یک وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید و میگوها را درون آن بریزید. روی حرارت زیاد به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه آنها را به سبک شرقی تفت دهید تا صورتی شوند. میگوها را از وُک خارج کرده و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید. تا زمان نیاز آنها را کنار بگذارید. |
| 4. | تره فرنگی، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای را به وُک اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. |
| 5. | برای تهیه سس درون یک کاسه کوچک، عصاره ماهی، آرد ذرت، سس فلفل برای طعم دار کردن و روغن کنجد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا مایه ای یکدست حاصل شود. |
| 6. | سس آماده شده را همراه بادام هندی داخل وُک بریزید و میگوهای پخته شده را نیز به مواد اضافه نمایید و به مدت یک دقیقه بپزید تا دوباره گرم شوند. |
| 7. | خوراک میگوی سرخ شده با بادام هندی آماده است. آن را در ظرف مخصوص پذیرایی گرم کشیده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید