مواد لازم و ترکیبات

۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه
روغن، برای سرخ کردن
یک عدد پیاز، خلال شده
۲۲۵ گرم هویج، مکعبی خرد شده
۱۰۰ گرم نخود سبز منجمد
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا
۴۵۰ گرم شاه میگو، پوست کنده
یک قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری سویا سس

طرز تهیه

1.به کمک یک کارد تیز، زنجبیل را پوست بگیرید و باریک خلال کنید.
2.در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، به ارتفاع حدوداً ۵/۲ سانتیمتر روغن بریزید و حرارت دهید. زنجبیل را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا ترد شود. با یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن خارج کرده و بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
3.وُک را به اندازه ای که فقط به اندازه ۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بماند، خالی کنید. پیاز و هویج را به آن اضافه کرده و به سبک شرقی به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. نخود سبز و جوانه لوبیا را نیز اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.میگو را زیر شیر آب سرد شستشو دهید و آن را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
5.ادویه چینی، رب گوجه فرنگی و سویا سس را با هم مخلوط کرده و میگوها را به آن آغشته کنید.
6.میگو را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا کاملاً مغزپخت شوند. خوراک میگو را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی بریزید و قبل از سرو روی آن را با زنجبیل سرخ شده، تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز میگوی زنجبیلی

در صورت تمایل، می توانید به جای میگو از تکه های ماهی سپید غیر روغنی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.