توصیه سرآشپز میگوی زنجبیلی
در صورت تمایل، می توانید به جای میگو از تکه های ماهی سپید غیر روغنی استفاده نمایید.
۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه | |
روغن، برای سرخ کردن | |
یک عدد پیاز، خلال شده | |
۲۲۵ گرم هویج، مکعبی خرد شده | |
۱۰۰ گرم نخود سبز منجمد | |
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا | |
۴۵۰ گرم شاه میگو، پوست کنده | |
یک قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس |
1. | به کمک یک کارد تیز، زنجبیل را پوست بگیرید و باریک خلال کنید. |
2. | در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، به ارتفاع حدوداً ۵/۲ سانتیمتر روغن بریزید و حرارت دهید. زنجبیل را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا ترد شود. با یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن خارج کرده و بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. |
3. | وُک را به اندازه ای که فقط به اندازه ۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بماند، خالی کنید. پیاز و هویج را به آن اضافه کرده و به سبک شرقی به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. نخود سبز و جوانه لوبیا را نیز اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
4. | میگو را زیر شیر آب سرد شستشو دهید و آن را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. |
5. | ادویه چینی، رب گوجه فرنگی و سویا سس را با هم مخلوط کرده و میگوها را به آن آغشته کنید. |
6. | میگو را به وُک اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا کاملاً مغزپخت شوند. خوراک میگو را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی بریزید و قبل از سرو روی آن را با زنجبیل سرخ شده، تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز میگوی زنجبیلی
در صورت تمایل، می توانید به جای میگو از تکه های ماهی سپید غیر روغنی استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید