مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۶ عدد پیازچه، از طول به دو نیم شده و به قطعات ۴ سانتیمتری خرد شده
یک عدد ساقه گیاه لیمو، باریک خرد شده
یک حبه سیر، خرد شده
یک قاشق چایخوری فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده
۱۲۵ گرم قارچ صدفی
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، خرد شده
۳۵۰ گرم میگوی ریز، پخته و پوست گرفته
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری آب
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
½ قاشق چایخوری سس ماهی
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود ۵ میلیمتر در ۴ سانتیمتر ببرید.
2.روغن آفتابگردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک حرارت دهید.
3.پیازچه، خیار، ساقه گیاه لیمو، سیر، فلفل چیلی، قارچ صدفی و زنجبیل رابه ماهیتابه یا وُک اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
4.میگوها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
5.آرد ذرت، آب، سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
6.مخلوط آرد ذرت را به داخل وُک افزوده، حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.غذا را با برنج پخته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز میگوی تفت داده شده

قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد کرد و پس از پخت، داخل غذا نگه داشت.اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می کنید قبل از سرو، آن را از داخل غذا خارج سازید.اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است، خشک، مربا یا خرد شده، اما هیچکدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.