مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
۴ حبه سیر، ریز خرد شده
۲عدد فلفل قرمز تند، دانه گرفته و ریز خرد شده
۴۵۰ گرم شاه میگوی پخته شده
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری
نمک و فلفل
نان ترد فرانسوی برای سرو
لیموی برش زده برای تزیین
توصیه سر آشپز اگر تهیه میگوی خام نیز برایتان مقدور است، دستور پخت آن تفاوتی با میگوهای پخته ندارد مگر...

طرز تهیه

1.روغن را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فلفل قرمزچیلی را اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند، آنها را بپزید.
2.میگوها را اضافه کنید و۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً حرارت ببینند و با مخلوط روغن و سیر ترکیب شوند، سرخ کنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
3.برگ های جعفری را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بسته به ذائقه تان به آن نمک و فلفل بزنید.
4.میگوها و روغن سیر دار را به نسبت در بشقاب های مخصوص سرو گرم تقسیم کنید و با مقدار فراوانی نان ترد فرانسوی سرو نمایید. با برش های لیمو آن را تزیین کنید.

توصیه سر آشپز

اگر تهیه میگوی خام نیز برایتان مقدور است، دستور پخت آن تفاوتی با میگوهای پخته ندارد مگر زمان پخت آن که به ۵ تا ۶ دقیقه یا تا زمانی که میگوها مغز پخت شوند و به رنگ صورتی روشن در آیند، افزایش می یابد.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک کنید

سالمون کبابی اسپایسی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.