مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره
۶ حبه سیر، ریز خرد شده
یک عدد فلفل سبز چیلی تازه، دانه گرفته و نگینی خرد شده
½ ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۶ عدد گوجه فرنگی رسیده، درشت خرد شده
۸ تا ۱۰ عدد خمیر تردیلای ذرت، باریک خرد شده و سرخ شده مانند چیپس یا معادل آن چیپس کم نمک تردیلا
۸ عدد تخم مرغ، کمی زده شده
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۳ تا ۴ عدد پیازچه، نازک حلقه شده
پودر چیلی با تندی کم برای تزیین

طرز تهیه

1.نصف کره را در یک ماهیتابه آب کنید. سیر و فلفل چیلی را اضافه کنید و آن قدر حرارت دهید تا نرم شوند، ولی تغییر رنگ ندهند. زیره را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید و هم بزنید، سپس گوجه فرنگی ها را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا آب آنها تبخیر شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
2.بقیه کره را در یک ماهیتابه دیگر روی حرارت ملایم آب کنید و تخم مرغ های زده شده را به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم بپزید تا سفت شوند.
3.مخلوط گوجه فرنگی و فلفل چیلی را افزوده و آرام هم بزنید تا خوب با تخم مرغ مخلوط شوند.
4.با دقت تردیلا یا چیپس را بیافزایید و به پخت ادامه دهید، یکی دو بار مواد را هم بزنید تا تخم مرغ به غلظت مورد نظرتان برسد. تردیلاها باید نرم شده ولی زیر دندان سفت باشند.
5.غذا را درون بشقاب مخصوص پذیرایی بریزید و دور آن گشنیز تازه و پیازچه بگذارید. با پودر چیلی روی آن را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز میگا

می توانید میگا را با مقداری خامه ترش سرو نمایید، تا روی غذا آب شود و به خورد تخم مرغ ادویه دار برود و آن را لذیذتر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.