توصیه سر آشپز میگا
می توانید میگا را با مقداری خامه ترش سرو نمایید، تا روی غذا آب شود و به خورد تخم مرغ ادویه دار برود و آن را لذیذتر کند.
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۶ حبه سیر، ریز خرد شده | |
یک عدد فلفل سبز چیلی تازه، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
½ ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
۶ عدد گوجه فرنگی رسیده، درشت خرد شده | |
۸ تا ۱۰ عدد خمیر تردیلای ذرت، باریک خرد شده و سرخ شده مانند چیپس یا معادل آن چیپس کم نمک تردیلا | |
۸ عدد تخم مرغ، کمی زده شده | |
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
۳ تا ۴ عدد پیازچه، نازک حلقه شده | |
پودر چیلی با تندی کم برای تزیین |
1. | نصف کره را در یک ماهیتابه آب کنید. سیر و فلفل چیلی را اضافه کنید و آن قدر حرارت دهید تا نرم شوند، ولی تغییر رنگ ندهند. زیره را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید و هم بزنید، سپس گوجه فرنگی ها را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا آب آنها تبخیر شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. |
2. | بقیه کره را در یک ماهیتابه دیگر روی حرارت ملایم آب کنید و تخم مرغ های زده شده را به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم بپزید تا سفت شوند. |
3. | مخلوط گوجه فرنگی و فلفل چیلی را افزوده و آرام هم بزنید تا خوب با تخم مرغ مخلوط شوند. |
4. | با دقت تردیلا یا چیپس را بیافزایید و به پخت ادامه دهید، یکی دو بار مواد را هم بزنید تا تخم مرغ به غلظت مورد نظرتان برسد. تردیلاها باید نرم شده ولی زیر دندان سفت باشند. |
5. | غذا را درون بشقاب مخصوص پذیرایی بریزید و دور آن گشنیز تازه و پیازچه بگذارید. با پودر چیلی روی آن را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز میگا
می توانید میگا را با مقداری خامه ترش سرو نمایید، تا روی غذا آب شود و به خورد تخم مرغ ادویه دار برود و آن را لذیذتر کند.
دیدگاهتان را بنویسید