مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری قهوه و اسانس چیکوری(کاسنی)
۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو به علاوه مقداری برای پاشیدن روی دسر
یک قاشق چایخوری پودر شکلات کم چرب
۱۵۰ میلی لیتر خامه کم چرب به علاوه ۴ قاشق چایخوری برای سرو
۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری آب جوشیده
۲ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۴ عدد دانه قهوه شکلاتی شده برای تزیین

طرز تهیه

1.قهوه و اسانس کاسنی را داخل کاسه ای بریزید. ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو و پودر شکلات را داخل کاسه ی دیگر بریزید. خامه کم چرب را بین دو کاسه به نسبت مساوی تقسیم کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
2.ژلاتین را داخل آب جوش حل کنید و آن را کنار بگذارید. سفیده ها را با شکر داخل یک کاسه بریزید و خوب بزنید تا سفت شود. دقت کنید کاسه چرب نباشد.مخلوط آماده شده را به طور مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
3.ژلاتین حل شده را بین دو ظرف تقسیم کرده و هر دو مخلوط را با استفاده از قاشق بزرگ فلزی آرام هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
4.به صورت یک د رمیان، مقدار کمی از هر مخلوط را داخل ۴ ظرف شیشه ای بریزید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کنید. دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و کاملاً خودش را بگیرد.
5.موقع سرو کرِم، روی آن یک قاشق غذاخوری خامه کم چرب به علاوه یک عدد قهوه شکلاتی شده، قرار دهید و کمی پودر کاکائو روی آن بریزید. دسر را بلافاصله سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز موس و موکای مخلوط

آن دسته از افرادی که گیاهخوارند، خوردن این دسر خوشمزه را از دست ندهند. آنها به جای ژلاتین می توانند از مکمل گیاهی موجود در فروشگاه های تغذیه سالم، استفاده کنند. به هر حال برای درست کردن این مکمل حتماً باید دستوری که روی پاکت نوشته شده را بخوانید. زیرا طرز تهیه آنها با ژلاتین متفاوت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.