توصیه سر آشپز موس لیمو با انبه
gooseberry یا انگور فرنگی نوعی میوه ترش مزه است که برای تزیین دسرها بسیار مناسب است.پوست کاغذ مانند روی آن را به سمت عقب جمع کنید تا رنگ نارنجی روشن میوه خودنمایی کند.
۲۵۰ گرم پنیر نرم تازه | |
پوست یک عدد لیموی رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۱۲۵ میلی لیتر خامه پرچرب | |
مواد لازم برای تهیه سس انبه : | |
یک عدد انبه | |
آب یک عدد لیموی تازه | |
۴ قاشق چایخوری شکر دانه ریز | |
مواد لازم برای تزیین : | |
خلال پوست لیمو | |
۴ حبه انگور فرنگی ترش gooseberry |
1. | پنیر نرم را با پوست رنده شده لیمو و شکر در کاسه ای ریخته و خوب مخلوط کنید. |
2. | خامه پرچرب را در ظرف دیگری با همزن بزنید و روی مخلوط پنیر بریزید. |
3. | داخل۴قالب شکل دار دسر را با پارچه تنظیف نازک یا لایه پلاستیکی نازک بپوشانید. مخلوط خامه و پنیر را به طور مساوی بین آنها تقسیم کنید.پوشش پارچه ای یا پلاستیک را روی قالب جمع کنید و محکم به سمت پایین فشاردهید. |
4. | برای تهیه سس انبه، گوشت انبه را از دو طرف هسته آن ببُرید. سپس میوه انبه را از هسته جدا کرده و پوست انبه را جدا کنید. |
5. | ۱۲برش از انبه را کنار بگذارید.باقی آن را ریز خرد کرده و با آبلیمو و شکر درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکنواخت شود یا می توانید انبه را از یک صافی رد کنید، سپس شکر و آبلیمو را با آن مخلوط کنید. |
6. | قالب ها را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی برگردانید، سه برش انبه در هر بشقاب بگذارید و سس آماده شده را اطراف آنها بریزید و تزیین کنید. |
توصیه سر آشپز موس لیمو با انبه
gooseberry یا انگور فرنگی نوعی میوه ترش مزه است که برای تزیین دسرها بسیار مناسب است.پوست کاغذ مانند روی آن را به سمت عقب جمع کنید تا رنگ نارنجی روشن میوه خودنمایی کند.
دیدگاهتان را بنویسید