مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم پنیر ماسکارپون
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز
۴ عدد زرده تخم مرغ
۴۰۰ گرم میوه های تابستانی منجمد مثل تمشک یا انگورفرنگی
انگور فرنگی redcurrant تازه برای تزیین
بیسکویت بادامی آمارتی برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.پنیر ماسکارپون را داخل کاسه بزرگی بریزید و با استفاده از یک قاشق چوبی آنقدر آن را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
2.زرده های تخم مرغ و شکر را به پنیر اضافه کنید و خوب بزنید. سپس مخلوط را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
3.یک لایه از مخلوط پنیر را داخل هر یک از ظروف مخصوص سرو ریخته، بعد یک لایه از میوه های تابستانی روی آن بریزید. این کار را مرتب تکرار کنید تا ظرف کاملاً پر شود. مقداری از مخلوط پنیر را برای روی دسر نگه دارید.
4.ظرف های موس را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند. در این مرحله باید میوه های داخل موس یخ زده باشند.
5.موس پنیر ماسکارپون را همراه بیسکویت سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.