مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم کمپوت انبه شیرین
۲ تکه زنجبیل، خرد شده
۲۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب
۲۰ گرم/۴ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری آب داغ
۲ عدد سفیده تخم مرغ
½۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
زنجبیل و پوست لیمو برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.محتویات کمپوت انبه را داخل آبکش بریزید و شربت آن را نگه دارید. آنها را با زنجبیل داخل مخلوط کن بریزید و۳۰ ثانیه خوب هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شوند.
2.حدود ۳۰۰ میلی لیتر از پوره انبه را با شربت انبه ترکیب کنید.
3.داخل کاسه ای جداگانه، خامه را خوب بزنید تا کاملاً سفت شود، به طوریکه وقتی ظرف را بر می گردانید از آن نریزد. مخلوط انبه را با خامه ترکیب کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
4.ژلاتین را داخل آب داغ حل کنید و بگذارید کم کم خنک شود.
5.ژلاتین حل شده را کم کم اما به طور پیوسته به ترکیب خامه و انبه اضافه کنید و آنها را مرتب هم بزنید. سپس مخلوط انبه را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
6.سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه تمیزی بریزید و خوب هم بزنید تا سفت شوند. سپس شکر را اضافه کنید. مخلوط سفیده را به تدریج به مخلوط انبه بیافزایید و با قاشق فلزی به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
7.مایه آماده شده را داخل ظروف مخصوص سرو بریزید و آن را با تکه زنجبیل و پوست لیمو تزیین کنید.

توصیه سر آشپز در موس انبه

ژلاتین را باید به تدریج و مداوم به مخلوط انبه افزود و هم زد. این کار از گلوله شدن ژلاتین هنگام تماس با سطح سرد مخلوط جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: تهیه پنکیک میوه های استوایی را از اینجا ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.